PRINTADO Design Tricouri pentru motociclisti

Tricouri pentru motociclisti

Tricourile pentru motociclisti au existat inca de la inceputurile timpurilor. Asta daca stam sa ne gandim ca adevaratele timpuri frumoase au inceput odata cu era motociclistilor, in anii 50-60, odata cu Route 66, implicit odata cu inceputul erai rock.

In aceste conditii, in prima instanta au existat gecile de piele! Orice motociclist trebuia sa aiba in arsenalul sau, pe langa motocicleta aferenta, si o geaca de piele.

Ei, din acei ani, vremurile s-au mai schimbat. Si, odata cu ele, s-au schimbat si pretentiile motociclistilor in ceea ce priveste imbracamintea. In zilele noastre, motociclistii poarta tricourio cu embleme caracteristice lor.

Astfel, vom putea sa vizionam embleme cu diferite semne caracteristice cum ar fi Route 66, asa cum mentionam mai sus, cu capete de schelet si cu diferite marci de motociclete, cum ar fi clasicele Trimph, sau impunatoarele Harley Davidson.

Tricourile pentru motociclisti se inrudesc in od deosebit cu cele pentru rockeri, tocmai datorita faptului ca orice motociclist adevarat va asculta intotdeauna rock, fara nicio exceptie, absolut niciuna.

Tricourile pentru motociclisti au inceput sa fie purtate nu numai de motociclisti, in zilele noastre. Ele au devenit atat de populare, incat au inceput sa fie purtate de absolut oricine. In aceste conditii este foarte usor de inteles de absolut oricine isi achizitioneaza un tricou pentru motociclisti.

Se spune ca duritatea motociclistilor atrage prin faptul ca inspira libertate, dar nu numai. A merge cu o motocicleta inseamna sa ai parte de toata atentia posibila din partea tipelor.

Daca e sa o luam pe partea cealalta, chiar si tipele ce obisnuiesc sa foloseasca ca si mijloc de transport o motocicleta, pot avea un farmec aparte. Feminitatea in contrast cu duritatea motocicletelor poate sa fie covarsitoare. Imaginati-va toate acestea pe un tricou!

riumph_bikers tshirt
Tricoul Model Triumph
Tricouri motociclisti
Model tricou Triumph
Tricou Route 66
Tricou Route 66

British by choice, biker by will
Tricou Brit Bikers
tricou interesant
Tricou cu skull
tricou interesant
Tricou West Coast Riders
Tricou Sinful
Tricou Sinful
                                                                                                                            Tricou Santa Muerte
tricou motociclisti
Tricou Anarchy
0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns