PRINTADO Artisti Avem designeri smecheri in Romania!

Avem designeri smecheri in Romania!

Designul graphic nu este inca foarte apreciat la noi in tara,cel putin nu din punct de vedere financiar. Nu rare sunt cazurile cand designerii se lovesc de ezitare din partea clientilor atunci cand cer un pret pentru serviciile lor. Contrar aparentelor, designul grafic este tot un job care trebuie platit corespunzator skillurilor pe care le detine ilustratorul. Acest animal ciudat, ilustratorul, desenatorul, graficianul sau ‘dizainaru’ -spuneti-i cum vreti – a pornit in jobul sau din pasiune sau nu, dar este un colaborator care trebuie platit ca oricare alta persoana care mananca, se plimba, plateste taxe si facturi.

In Romania designerii sunt inca la inceput in a-i convinge pe necunoscatori ca ilustratia, designul de produs sau tema unui blog inseamna cunostinte acumulate in foarte multi ani, timp si mai mult petrecut testand, inseamna imbinarea simtului estetic cu cel practic, iar uneori se bazeaza si pe o compatibilitate conceptuala intre designer si client. Este un domeniu subiectiv unde munca de cateva saptamani sau luni a unui grafician poate fi respinsa in cateva minute de feedbackul monosilabic al clientului.

Si ajungem la scopul postarii – asa, in urma, cum ne aflam mai mereu, domeniul designului grafic digital a inceput sa prinda ‘glas’ si in Romania prin cativa oameni talentati, care au lucrat cu cele mai mari branduri prezente pe imasul noatru (Coca Cola, Kinder, Vodafone, Orange, Becks, Nestle si altele pe care le veti gasi in portofoliile designerilor de mai jos). Iata doar o parte din ei, pentru ca suntem convinsi ca multi altii nu si-au facut inca aparitia sub ‘reflectoare’, motiv pentru care va incurajam sa ne trageti de urechi si sa ni-i aratati. Lasati un link la comentarii, si noi ii adaugam in postare.

IOANA SOPOV

EXCHANGE
EXCHANGE

 KITRA

KITRA
KITRA

 SADDO

Mountain Dew
posters for events organized by Mountain Dew

 

MADALINA TANTAREANU

My country – Romania.
My country – Romania.

CATALIN NASTASOIU

ROTONE 13
ROTONE 13

 

MADALINA ANDRONIC

my deerest
my deerest

 NOPER

A song of madness
A song of madness

LORETA ISAC

Black tea
Black tea

ALINA FILIPOIU

GOOD GIRLS
GOOD GIRLS

 

ADRIAN IORGA

I BECAME INSANE
I BECAME INSANE

AITCH

The Alice
The Alice’s Adventures in Wonderland Project

 

 GABRIEL SERBANESCU – SATYR

Look me in the beard
Look me in the beard

 

DUSHKY

 Watercolour Deer illustration
Watercolour Deer illustration

 

IONUT RADULESCU

CITY
CITY

 

EMIL PAUL

Urban Characters
Urban Characters

 

MATEI APOSTOLESCU

DEMONcracy
DEMONcracy

 

Daniel Nyari

WIRED ITALY
WIRED ITALY

 

 

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns