PRINTADO Evenimente Big Cartel - o colectie de magazine destinate iubitorilor de tricouri si arta urbana

Big Cartel – o colectie de magazine destinate iubitorilor de tricouri si arta urbana

Pe piata exista o multime de colectii de magazine destinate achizitiei de tricouri personalizate si tot ce inseamna arta urbana. In aceasta ordine de idei, noi, fiind artisti grafici si interesandu-ne subiectul, ne-am gandit ca nu ar fi rau sa facem o scotoceala si sa va aratam cum sta treaba cu directoarele de magazine online pentru tricouri. Stim ca va interereaza locatii unde puteti gasi tricouri personalizate de cea ai buna calitate, dar si articole urbane, mari renumite, si asa mai departe. De asemenea, este stiut faptul ca multe trupe importante, sau brand-uri la fel de importante isi lanseaza de cele mai multe ori magazine. Ei, unele dintre ele le puteti gasi chiar aici! Unde? La Big Cartel! (www.bigcartel.ro)

Site-ul este construit, in opinia noastra, destul de profi, in sensul ca dispune de o grafica mai mult decat bine construita, simpla, neobositoare ochiului. Daca navighezi site-ul, vei constata ca exista o sectiune numita Tour. Aici veti afla voi ce si cum in legatura cu acest site. O alta sectiune se numeste Buzz. Aici este locul unde se va regasi feed-back-ul catre site. O sectiune destul de interesanta, daca e sa ne intrebi pe noi. Strategie faina de marketing. Fireste ca cea ai tare sectiune este aceea in care apar exemplele de magazine online!

Iubitorii de tricouri si de magazine online destinate artei urbane, probabil ca sunt la curent cu faptul ca Emtees nu mai exista, insa acest fapt nu este motiv de disperare: acum exista Big Cartel!

Ne-ma gandit ca o lista de magazine favorite nu ar strica, asa ca, ii dam drumul! 🙂

BIG-CARTEL hype machine
BIG-CARTEL hype machine
BIG-CARTEL Stheart
BIG-CARTEL Stheart
big cartel Masked
Masked
Big Cartel Top Shelf Records
Big Cartel Top Shelf Records
Pong Deck
Pong Deck
UGMONK
UGMONK
TRUST-NO-ONE
TRUST-NO-ONE

ZOMBIE-LIQUORICE

ZOMBIE-LIQUORICE

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns