PRINTADO Evenimente Blog Gathering Galati, editia a-V-a, 8 Iunie 2014

Blog Gathering Galati, editia a-V-a, 8 Iunie 2014

Bloggerii suna adunarea la cea de-a cincea editie Blog Gathering Galati care va avea loc pe 8 iunie 2014 începând cu orele 14:00 în sala restaurantului Flow din Galati. Participarea la BGG 5 pentru oamenii de online este complet gratuita si nu implica nici un fel de obligatie în afara de înregistrarea la eveniment folosind un cont de Google+ aici.

BGG 5 va începe cu o parte de prezentari publice ale unor invitati de seama din mediul online românesc, care au acceptat sa vina în Galati pentru a ajuta comunitatea online locala. Este vorba despre Vali Petcu, blogger la zoso.ro, unul dintre cele mai citite si apreciate bloguri din România, Andrei Cismaru, Social Media Manager la Bitdefender Antivirus si blogger la andreicismaru.ro si Andrei Basoc, Digital Storyteller la Golin Harris Bucuresti, una dintre cele mai prestigioase agentii de PR.

În cadrul prezentarilor publice invitatii vor împartasi din experienta lor online cu scopul de a întari cunostintele si bunele practici din mediul online românesc, fiind în acelasi timp dispusi sa raspunda la majoritatea întrebarilor care vor veni din partea participantilor.

 

Printre sponsorii si partenerii care si-au aratat deschiderea catre sustinerea BGG 5 se numara restaurantul Flow, revista Explore, aBeauty clinique, Rock FM, Printado si Union Jack. Blog Gathering Galati a luat nastere în primavara anului 2013 sub forma unui blogmeet format exclusiv din câtiva bloggeri galateni. Ulterior, evenimentul a strâns de la editie la editie din ce în ce mai multi participanti si a atras atentia pe plan local. BGG 5 se anunta a fi unul dintre cele mai mari si importante evenimente de acest gen din Galati.

 

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns