PRINTADO Design Site-ul tau are nevoie de o mascota

Site-ul tau are nevoie de o mascota

Este cunoscut faptul ca imaginea unui website este extrem de importanta pentru buna lui dezvoltare. Tocmai din motivul acesta este imperios necesar de a-ti crea o mascota dupa chipul si asemanarea site-ului tau. Indiferent de orice, este absolut necesar sa stii cum sa faci lucrul acesta.

Oamenii de la Vector Tuts + au scris un tutorial destul de interesant despre cum sa iti faci o mascota pentru site-ul tau. Noi am gasit o metoda foarte interesanta de a face asta posibil. Astfel, v-ati putea intreba ce legatura are crearea unei mascote pentru site cu modelele de tricouri amuzante. Sa zicem ca la o prima vedere nu ar avea, dar, in definitv, este vorba de grafica si de arta de dincolo de ea. Cam acelasi lucru cu a face un model de tricou doar ca are rezonanta inspre partea online.

Astfel, mascotele pot fi folosite de sine statatoare, sau atasate de un cadru, de un fundal bine stabilit si asortat bine cu site-ul. In unele cazuri se poate atasa chiar si un scris aferent.

Asa cum va puteati prea bine inchipui, programul folosit pentru o astfel de operatiune este clasicul Adobe Illustrator. Uneltele folosite sunt de asemenea cele clasice. In aceste conditii, confectionarea unei mascote ar trebui sa fie una de succes.

Multe tutoriale excplica totul foarte clar, asa ca, citindu-le va veti face o idee despre ce inseamna sa va confectionati singurei o mascota. Primul lucru pe care acest tutorial ni-l spune este sa nu uitam sa setam totul pe RGB. Apoi, sa tinem cont ca personajul creat ar trebui sa fie in ton cu stilul site-ului nostru.

Tocmai din acest motiv trebuie sa ne folosim de anumite trucuri simpatice pe care le vom regasi in tutorialele de profil.

Primul pas pentru a crea o mascota este acela de a face desenul cu manuta noastra. Pentru aceasta, putem folosi o tableta grafica sau putem sa fim clasici si sa desenam de mana personajul, folosind o foaie si o unealta de desenat. Dupa aceea vom stiliza totul folosind programul de editare digitala.

De indicat este sa tinem variante a tuturor stadiilor de lucru pentru a nu pierde din vedere niciun aspect. De asemenea, pastrand cate o varianta a fiecarei etape prin care mascota noastra a trecut, vom putea aduce schimbarile dorite nereluand totul de la capat, ci doar de la acea etapa de unde vrem ca schimbarile sa aiba loc.

Cam aceleasi lucruri se aplica cam in cazul a tuturor genuri de grafica, chiar si cea de tricouri haioase.

mascota
mascota
Model de mascota desenata
Model de mascota desenata
mascota
mascota
mascota
mascota
mascota
mascota
0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns