PRINTADO Cum se fabrica Cum sa incepi propria linie de tricouri! Partea a II-a

Cum sa incepi propria linie de tricouri! Partea a II-a

Daca cumva te-ai gandit sa-ti faci o linie de tricouri te afli la locul potrivit! Noi am adunat cateva tipsuri care, speram, sa te ajute sa initiezi propria afacere. Sunt cateva punte cheie pe care ar trebui sa le iei in considerare pentru a nu iti irosi investitia, mai ales daca vrei sa incepi cu un impumut.

Un punct foarte important in desfasurarea activitatii este cel de a-ti gasi si a face printuri profesionale, astfel in cat sa fi mandru de fiecare tricou pe care-l vinzi. De altfel, important este si depozitarea tricourilor, managementul finantelor si resurselor umane, indeplinirea cerintelor clientilor, de la calitate pana la respectarea marimilor standard, si nu in ultimul rand, livrarea produselor la timp si corect. Mai jos vom gasi cateva din cele mai importante puncte bune de luat in considerare:

linie de tricouri
Make stuff

Cum sa printezi tricourile!

Nu poti fi complet sigur cum vor prinde designurile tale,asa ca e bine sa fii atent cand te decizi cate produse si ce marimi ai de gand sa printezi.Unul din beneficiile printarii serigrafice este ca poti cumpara in cantitati mari si sa vinzi la un pret de retail competitiv. Cu cat cumperi mai mult, cu atat pretul este mai bun.Incepe cu o linie de 30 de tricouri per design si observa cum merge.Apoi creste inventarul cu cateva sute per design.Nu numai ca nu mai trebuie sa te ingrijorezi in privinta terminarii stocului, dar vei avea si preturi de vanzare mult mai bune odata ce cantitatile au crescut. Te-as sfatui sa iti propui de la inceput sa-ti stabilesti un obiectiv, ca si numar de vanzari, calitate etc., si sa nu le lasi la voia intamplarii, sa te gandesti mereu la fiecare pas, sa incerci sa anticipezi reactii si rezultate.

Fii clar si concis!

Te mai sfatuiesc sa fii clar si concis! Sa ai tot timpul control asupra procesului de lucru a tricourilor tale si sa fie livrate in timp util. Sa te mai asiguri ca te faci inteles fata de cei cu care colaborezi pe partea de printing, ca le-ai dat toate detaliile si ca ai specificat cum sa arate rezultatul final, in asa fel incat sa nu ai surprize neplacute la final, cand deja nu mai poti face schimbari la linia de tricouri.

 

linie de tricouri
Afacerea ta – linie de tricouri

Tine pasul!

Trebuie sa ai un inventar foarte bine pus la punct si organizat! Trebuie sa gasesti pe cineva care sa aibe experinta pe partea de gestiune, trebuie sa-l angajezi! Este foarte important sa tii pasul alaturi de afacerea ta, sa stii ce detii, ce poti oferi, care sunt cele mai bune si mai vandute produse intr-un timp oarecare, care iti sunt prioritatile sau care iti sunt lipsurile in stoc, pentru a le acoperi. De asemenea, la fel de important, este si o buna organizare a banilor, a comenzilor, a productiei si a tot ce tine de linia de tricouri in sine. Trebuie sa ai habar tot timpul de banii tai, ca sa reusesti sa observi cand businessul creste sau scade, sau, in cazul cel mai favorabil, sa reusesti sa anticipezi solutiile.

Depozitarea! 

Acest aspect depinde de tipul de business pe care il practici. Daca incepi prin a avea ceva mai micut, fara propriul magazin, ai putea sa iti depozitezi linia de tricouri acasa sau sa inchiriezi un mic spatiu, pana incepe adevarata dezvoltare. Pe de alta parte, daca te gandesti sa iti inchiriezi un spatiu de desfacere a marfii, ai grija sa iei in considerare chiria, zona, cheltuieli neanticipate, cat si cat iti e de util acum, in prezent, dar si in viitor, cand vei creste. Trebuie sa reusesti sa fii cinstit cu tine si sa iti pui intrebari dificile legate de sustinere, inainte de a avea de-a face propriu-zis cu problemele respective.Astfel le poti evita prin luarea masurilor, venite in urma concluziilor.

linie de tricouri
Afacerea ta – linie de tricouri

Aspectul interior si exterior al afacerii tele!

Odata cu detinerea unui magazin, vin si alte aspecte de care trebuie sa tii cont. Foarte importanta este prima impresie a cumparatorilor. Atmosfera trebuie sa fie primitoare si in concordanta cu ceea ce vinzi. Atitudinea vanzatorului trebuie sa fie deschisa si sociabila.

O alta parte care are o importanta la fel de mare, este cea a administrarii vanzarii online, dar despre acest subiect vom mai vorbi intr-un al articol despre linia de tricouri.

linie de tricouri
Afacerea ta – linie de tricouri

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns