PRINTADO By Printado Noi modele de tricouri pe printado.ro!

Noi modele de tricouri pe printado.ro!

Dupa cum v-am obisnuit, noi nu stam pe loc. Ba chiar, designerii noastri grafici lucreaza la foc aprins in fiecare zi, pentru a crea noi si noi modele de tricouri pentru ca voi sa fiti fericiti si multumiti. Ne place ceea ce facem si ne place ca si voua va place ceea ce facem. Si hai sa fim seriosi ca suntem printre putinii ce isi creaza singurei grafica pentru tricouri, aceasta fiind aplicata direct in material, tocmai pentru a nu crea discomfortul acela cauzat de efectul cauciucat. Ei, dar ca sa nu lungim vorba si mai mult, am sa va arat care anume sunt noile modele de tricouri. Ele se pot achizitiona de pe printado.ro. Daca totusi nu sunteti din Galati si alegeti ca tricourile voastre preferate sa va fie livrate de catre noi, va reamintim ca la plasarea comenzilor ce despasesc suma de 250 de lei, noi platim transportul cu Fan Courier. Deci, nu aveti absolut niciun motiv sa nu cumparati tricourile PRINTADO!

Daca e sa dau din casa si sa va zic care este modelul meu preferat de tricou dintre acestea noi adaugate pe site (tricou pe care am sa mi-l achizitionez cu siguranta cu prima ocazie) este Skeleton’s Secret. Dar, gusturile nu se discuta si precis ca indiferent care ar fi gusturile voastre in materie de design de tricou, tot veti gasi unul pe gustul voastru la noi.

Voila!

Asa ca intrati pe printado.ro, faceti-va un cont, alegeti o metoda de plata si va sunam noi!

printado (1) printado (2) printado (3) printado (4) printado (5) printado (6) printado (7) printado (8) printado (9) printado (10) printado (11) printado (12) printado (13) printado (14) printado (15) printado (16) printado (17) printado (18) printado (19) printado (20) printado (21) printado (22)

 

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns