PRINTADO Recomandam Snakes and Sinners

Snakes and Sinners

Snakes and Sinners Co. s-a nascut dintr-o frustrare, ca mijloc de finantare pentru cel care a pus bazele acestui proiect si cel care face modelele, Stephen Montesano – artist tatuator. De atunci insa timpul a trecut  iar acest proiect s-a transformat in ceva mai important si mai serios decat anticipase initial.

El nu face decat sa armonizeze imagini representative cu stiluri clasice de tipografie  pentru a crea haine cu o personalitate aparte, dar care sa se incadreze si in trenduri. Fiecare tricou este creat cu cea mai mare grija si atentie spre detalii. Designer-ul a vrut sa construasca un nume care sa satisfaca cererile nu doar a celor din underground, a unei nise restranse si bine delimitate cu care s-a obisnuit, dar si a unui public mai larg. Toate acestea le face mentinandu-si valorile si inspiratia ca artist. Se amesteca in ideologii si intrebari care sunt relevante pentru un numar din ce in ce mai mare de oameni dar care tind sa fie ignorate, in favoarea unor etichete care nu ne reprezinta.

Tot el ne sfatuieste sa ne aparam cu dintii visurile si sa ne protejam inima. Fiecare tricou este un indemn spre anduranta si stoicism. Nu are multe modele, avand in vedere ca e abia la inceput, dar merita atentia voastra datorita deisgn-ului si mesajului din spatele acestuia in egala masura:

power and glory
power and glory
power and glory - tank
power and glory – tank
mind body souls
mind body souls
mind body sould_alb
mind body sould_alb
loyal to none
loyal to none
loyal to none_negru
loyal to none_negru
armour built for hard times
armour built for hard times
armour built for hard times_black tank
armour built for hard times_black tank

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns