PRINTADO Cum se fabrica Tricoul in doua straturi, un tricou personalizat chiar de tine

Tricoul in doua straturi, un tricou personalizat chiar de tine

Nu e nevoie sa arunci tricourile vechi cu gauri sau sa le transformi, cum facem toti, in carpe de sters praful sau de spalat. Am gasit un mic tutorial care ne invata cum sa folosim tricourile uzate pentru a crea unul aparte, cu cel mai mic efort.

Deci, daca ai doua tricouri vechi de care nu te poti desparti dar care nu mai pot fi purtate in afara casei, citeste in continuare pentru a le imbina intr-un obiect vestimentar aparte.

Ai nevoie de 2 tricouri – cel care va fi imbracat pe deasupra ar trebui sa fie cu o marime mai mare decat cel de dedesubt. Pe langa acestea adauga si hartie alba, creta, foarfece, ac si ata.

Deseneaza pe hartie cateva frunze, inimioare sau alte forme pe placul tau si decupeaza-le ca in imaginea de mai jos:

Decupeaza

Asaza hartia decupata peste tricoul exterior si coloreaza spatiile goale cu creta. Indeparteaza foaia pentru a obtine un model asemanator celui din imagine:

Coloreaza

Acum trebuie sa decupezi tricoul dupa formele pe care le-ai obtinut cu creta. Foloseste o foarfeca bine ascutita! Dupa decupare, asaza in interiorul tricoului o bucata de ziar sau hartie pentru a proteja partea din spate a tricoului. Urmeaza o mica decolorare a marginilor frunzilitelor, ca in imagine, cu un betisor de urechi:

Decoloreaza

Marginile decolorate merg foarte bine pentru un efect de vechi, care va masca si eventualele gauri sau defecte ale tricoului. Urmatorul pas implica spalarea si uscarea usoara a zonei decolorate. Mai apoi trebuie sa aliniem cele doua tricouri – „imbraca” tricoul nemodificat cu cel decupat si coase pe marginile formei decupate (la masina sau de mana), folosind o ata de culoare contrastanta.

Coase

Si iata produsul final. Tricouri reciclare, refolosite – personalizate chiar de tine!

Poarta

SURSA

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns