PRINTADO Recomandam Cea mai cool colectie de tricouri Casa del Papel
La Casa de papel

Cea mai cool colectie de tricouri Casa del Papel

Este revelatia momentului, serialul pe care faci binge watching obsesiv, cu o tehnica narativa care te tine cu sufletul la gura in fiecare clipa. Exact! Despre Casa del Papel vorbim, n-a fost greu.  Si pentru ca suntem fani a la carte, am impletit aceasta pasiune cu hobby-ul nostru mai vechi, pe care-l stii deja. Si da, a rezultat cea mai variata si cool colectie de tricouri Casa del Papel. Si ne mandrim cu asta!

Ramai cu noi, sa-ti povestim mai multe inside-uri.

Cum a pornit „isteria” Casa del Papel

Difuzat initial doar de un post de televiziune spaniol, Money Heist a ajuns acum cea mai urmarita serie non US. Serialul lui Alex Pina a devenit in scurt timp viral. Mastile lui Dali, flashback-urile, elipsele temporale, tinutele iconografice, toate au condus la acest fenomen. Pentru ca pur si simplu are toate ingredientele care ne dau dependenta.

Un fapt de necrezut este ca producatorii erau deja resemnati in privinta peliculei. Cum in Spania nu avea audientele record de acum, creatorii lui l-au considerat un esec. Doar ca…magie! La scurt timp a intrat Netflix in scena. Iar lucrurile aveau sa ia o turnura spectaculoasa.

Daca in primul sezon s-a filmat exclusiv in Spania, datorita bugetului limitat, la cel de-al doilea sezon, locatiile au fost atat de internationale, precum numele protagonistilor.

Moscow, Tokyo, Berlin, Nairobi, Rio, Helsinki, Denver si Oslo sunt personajele rebele care, urmarind mintea stralucita a Profesorului, se transforma in combatanti ai sistemului capitalist. Iar fiecare personaj, deschide cate o noua fereastra interactiva cu o serie de teme. Iar asta plaseaza Casa del Papel cu mult peste alt plot clasic de jefuire.

Si sa nu uitam nici de coloana sonora ”Ciao Bella” care completeaza perfect plot-ul si esenta povestii, fiind un imn al victoriei din cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Si toate aceste atuuri ne fac sa ne dorim cu intensitate…

Urmatorul episod si tricouri Casa del Papel

Da, asta ne dorim! Si pentru ca avem si know how-ul, dar si pasiunea, am creat o intreaga colectie de tricouri , dar si alte obiecte personalizate Casa del Papel. Si suntem tare mandri de ea! Uite doar cateva dintre modele (click foto)

tricouri Casa del Papel

 

tricou bella ciao

 

tricouri Casa del Papel

 

tricouri Casa del Papel

 

cana Casa del Papel

 

masca de gura Casa del Papel

 

Tu urmaresti Casa del Papel? Ti-ai dori un tricou personalizat cu serialul tau preferat?

 

 

 

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns