PRINTADO Design Tricouri cu Yoda

Tricouri cu Yoda

Cine n-a vazut macar odata in viata lui Star Wars? Nu cred sa existe persoana de genul asta. Chiar nu pot crede asa ceva. Si, tocmai din acest motiv, multi dintre noi ar trebui sa poarta in acest moment tricouri cu Yoda. Tricourile cu Yoda sunt extrem de apreciate atat in afara cat si la noi in tara, pentru ca exista o adevarata generatie pur si ahtiata dupa acest personaj. De ce? Pentru ca inspira inteligenta cat si muuulta multa intelepciune. Multi se regasesc in acest personaj, tocmai din motivul asta, oamenii il iubesc. Micul profet ce vorbeste de-andoaselea reuseste sa fie un adevarat deliciu pentru cei ce iubesc genul asta de seriale, cum e Star Wars.

Fireste ca, in aceasta ordine de idei Yoda este cel mai important personaj din aceasta saga indragita de toata lumea.  Tocmai de aia,  pana si eu port tricouri cu Yoda si sunt constienta de faptul ca aceste tricouri sunt cu adevarat frumoase.

Toata lumea stie celebrele citate ale lui Yoda si probabil ca toti sunt amuzati de felul in care el alege sa isi rasuceasca cuvintele dupa bunul lui plac. Inteligenta lui atinge ote inimaginabile.

Si iata acestea sunt tricourile de care povesteam:

star wars yoda vs dark vader
Star Wars Yoda vs Dark Vader
You look like you could use a stiff one
You look like you could use a stiff one
Star wars may the force be with you
Star Wars may the force be with you
Dj Master Yoda black tshirt
Dj Master Yoda
leading the at
Leading the AT
Yoda - judge me by my size do you
Yoda – judge me by my size do you

Star Wars video game championship 

Master Yoda
Master Yoda

Jhery Curl Yoda

 

Gremlins and Yoda

 

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns