PRINTADO Recomandam Stilul baggy se intoarce! 6 moduri in care sa porti tricouri oversized
tricouri oversized

Stilul baggy se intoarce! 6 moduri in care sa porti tricouri oversized

90`s are back! Si cand spunem asta, nu ne referim la walkman sau la jocul Super Mario, ci la stilul hip hop sau skatewear. Si cum moda nu mai tine cont de aproape nicio granita sau regula, astazi ne concentram pe tricouri oversized.

Daca acum o vreme erau doar item-uri in care dormeam sau tricoul de imprumut de la iubit, acum tricourile oversized ocupa un loc predominant chiar si pe podiumurile de moda din intreaga lume.  Vizibil la case de moda precum Balenciaga, Calvin Klein sau Gucci, stilul baggy prinde tot mai mult contur. De la sneakers gigant, bombere supradimensionate, pana la tricouri care aproape ating genunchii. Asa ca lasa in urma pantalonii skinny si camasile slim fit si hai sa vedem ce outfit-uri putem adopta!

Versatile, comode si trendy, tricourile supradimensionate pot fi combinate in numeroase tinute. Iata cateva dintre preferatele noastre:

6 moduri in care sa porti tricouri oversized

1.Nu vrei sa iti ascunzi senzualitatea sub niste haine prea largi? Nicio grija, stilul supradimensionat poate fi si pentru tine. Poti sa porti un tricou larg cu o fusta foarte scurta, ba chiar cu tocuri. Cool, nu?

tricou oversized
mini skirt si tricou oversized

2.Sigur, daca nu iti plac constrangerile, poti merge streetwear all the way. Un tricou larg si o pereche de pantaloni si mai largi…si esti gata de iesit!

stilul baggy

 

3.Daca stilul baggy este prea mult pentru tine, poti echilibra situatia in partea inferioara. Poarta tricoul oversized cu o pereche de leggins sau o pereche de blugi skinny si esti ready to go

tricouri oversized

 

4.Pentru adeptii stilului edgy, biker combo-ul geaca de piele si tricou supradimensionat este castigator. Tip: pentru noptile mai racoroase de vara poti incerca asta si cu o geaca scurta din denim.

tricouri oversized

 

5.Tricoul tau rock supradimensionat va arata absolut spectaculos impreuna cu blugii mom fit. Just take a look!

 

tricou oversized metallica

 

6. Un tricou larg si o pereche de pantaloni scurti- o combinatie mereu castigatoare, mai ales in zilele toride de vara

tricou oversized

Tu abordezi vreunul dintre stilurile enumerate? Daca nu, care ti-ar placea?

4.6/5 (7 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns