PRINTADO Design Tricouri cu mesaje politice

Tricouri cu mesaje politice

Politica a fost, din cele ai vechi timpuri un subiect pe cat de controversat, pe atat de interesant. Oamenii au fost mereu interesati de politica si de ceea ce se invarte in jurul ei. Tocmai din acest motiv, tricourile inspirate din politica, sau cu mesaje politice sunt la mare cautare in zilele noastre.

Politica are o trasatura extrem de interesanta, si anume, desi multi afirma ca nu le place politica, totusi sunt interesati de ea, pentru ca ea este cea ce controleaza lumea. Nimic nu se poate invarti pe aceasta lume fara politica.

De aceea, trebuie sa avem mesaje inscriptionate politic ca sa fim in trend. Mesajele cu iz politic imprimate pe tricouri, le transforma pe acestea din simple tricouri in tricouri interesante in adevaratul sens al cuvantului.

Atat de populare sunt aceste tricouri cu mesaje politice, incat toata lumea a inceput sa le poarte peste tot si cu orice ocazie!

In zilele noastre poti sa gasesti tricouri cu mesaje populare sau propagandiste aproape peste tot! Prin mall-uri, pe la magazinele de profil, peste tot! Artistii grafici pur si simplu iubesc sa creeze astfel de tricouri. In consecinta, tot ce trebuie sa faceti este sa va alegeti din multitudinea de tricouri cu mesaje politice propagandiste.

Un curent absolut interesant este acela de a amesteca brand-uri cunoscute cu sloganuri. Rezultatul este de-a dreptul uimitor de amuzant.

Si, hai sa fim seriosi ca absolut oricine are in garderoba sa un tricou cu CCCP sau cu Che. Ia gandeste-te! Sigur ai si tu unul. Iar daca nu ai, e timpul sa ai!

Ce ziceti de Coca Cola si Stalin, sau tricourile ce vizeaza falsa democratie? Dar, ce ziceti de celebrul album al celor de la Sex Pistols ce a generat o multime de modele de tricouri: God Save the Queen?

tricouri cu mesaje
work harder
relax
relax
tricouri cu mesaje
Kill TV
tricouri cu mesaje
evolution
dinosaurs
dinosaurs
creativity, not conflict
creativity, not conflict
capitalism democracy
capitalism democracy
Anarchy
Anarchy
0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns