PRINTADO By Printado Tine-l pe cel mic ocupat, cu cele mai tari tricouri de colorat
tricouri de colorat

Tine-l pe cel mic ocupat, cu cele mai tari tricouri de colorat

Cine nu iubește un proiect distractiv de colorat? Fie că vorbim despre o carte de colorat sau chiar forme 3D , este relaxant pentru copii, si chiar pentru adulti. Dar ce spui de tricouri de colorat?

Da, acestea exista si este foarte recreativ sa ne „jucam” cu ele. Există modele pre-tipărite, potrivite pentru tot felul de abilitati de colorare. De la mic la mare!  Astazi ne vom opri, insa, la modelele de tricouri pentru cei mici, începători in aceasta practica. 

Tricouri de colorat- o activitate inedita

De fiecare data nedorim sa organizam petreceri memorabile pentru cei mici, dar se intampla sa ramanem in pana de idei. Sigur ti s-a intamplat si tie!

Ei bine, aceste tricouri de colorat sunt cele care vor salva momentul! Fie ca cea mai buna prietena a fiicei tale vine peste noapte si organizati o pijama party, fie ca vrei o aniversare spectaculoasa, sau o zi diferita la gradinita.

Iar partea spectaculoasa este ca putem printa orice grafica, pe langa modelele deja existente in site. De la unicorni, printese, si curcubee, pana la super eroi sau o imagine preferata. Imbinarea elementelor grafice il vor face foarte curios si va stimula creativitatea copilului.  Mai mult decat atat, il vor tine ocupat destul timp (si asta fara sa creeze un mic haos in jur, yey)

Fiecare tricou comandat vine insotit de un set de 10 carioci speciale pentru textile, reutilizabile.

Tricourile pe care le folosim sunt de bumbac 100%, acesta fiind un material excelent pentru păstrarea culorii. Astfel, copiii pot colora / purta / spăla / repeta!

Dacă ai in vedere aprovizionarea cu mai multe astfel de tricouri, contacteaza-ne pentru o oferta personalizata. 

5/5 (2 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns