PRINTADO Recomandam Ia orasul cu asalt imbracat in cele mai cool tricouri Squid Game
tricouri squid game

Ia orasul cu asalt imbracat in cele mai cool tricouri Squid Game

Scris încă din 2009, dar lansat in septembrie 2021, Squid Game este o poveste despre presiunea datoriei si, totodata, amenintarea mortii. Acesta a devenit in scurt timp un fenomen viral global,  fiind serialul cu cel mai bun debut din istoria Netflix. Iar acum a creat o isterie si in ceea ce priveste vestimentatia- de la masti, costume si pana la tricouri Squid Game.

A schimbat Squid Game jocul?

Cu cateva clisee intalnite si in alte blockbustere, Squid Game deschide si mai mult usa catre productii non US.  Desi publicul a privit filmele non americane ca fiind continut de nisa, acestea inregistreaza o cota de piata tot mai crescuta. Semn al apatentei publicului pentru nou, pentru schimbare si deschidere.

Mai mult, productia serialului a costat doar 21,4 milioane de dolari, iar in cazul unei distributii americane, a reglementarilor de acolo se estimeaza ca ar fi fost costuri de cinci pana la zece ori mai mari.

Povestea care a facut inconjurul lumii

456 de persoane îndatorate și disperate, din comunitățile marginalizate din Coreea de Sud, sunt ademenite într-un joc de supraviețuire: Squid Game. Miza? 38 milioane de dolari. Participantii trebuie sa castige sase jocuri de copii, iar cine pierde este executat cu sange rece.

Desi prima runda se dovedeste a fi sangeroasa, oamenii aleg sa continue, uitand de principii si empatie. Totul pentru bani. Seria pune in lumina capacitatea oamenilor de adaptare, lipsa de scrupule si lupta pentru supravietuire intr-o societate inegala. Desi reflecta o realitate din Coreea de Sud, oameni din toate colturile lumii s-au regasit in subiect. Pentru ca, la nivel global, prapastia dintre saraci si bogati se adanceste.

Tricouri Squid Game. De ce nu?!

Fiind un serial fenomen, acest lucru se extinde in toate planurile. Inclusiv vestimentar. Noul hit al momentului, cu atat mai mult cu cat se apropie si sarbatoarea de Halloween, sunt costumele, mastile si tricourile Squid Game.

Printado iti ofera o varietate de modele, pe care orice fan Squid Game le va aprecia! Priveste (click pe imagine):

 

tricouri squid game

5/5 (1 Review)

Articole similare

Lasă un răspuns