PRINTADO Uncategorized Stil si functionalitate cu sepci personalizate!
sepci personalizate

Stil si functionalitate cu sepci personalizate!

Daca doresti sa faci un statement despre tine sau cauti o modalitate inedita  de a-ți scoate logo-ul in evidenta, avem propunerea ideala-  sepci personalizate.

Combinând utilitatea dar si stilul, sepcile personalizate sunt un must have. Flexibile, distractive, colorate și la modă, acestea se pot comanda intr-o multime de variatii.

Fie ca tintesti spre ceva casual, pentru sala/alergat in parc sau pentru identitatea brand-ului tau, Printado iti ofera toate aceste lucruri. Poti alege dintre modelele trucker sau baseball. 

Sepci personalizate by Printado

După ce ai stabilit un tip de sapca și ai ales designul/logo-ul pe care il vei imprima, este momentul sa incarci designul.  Apoi poti plasa comanda. Cea mai noua tehnica de printare pe care o utilizam, DTF, ne permite sa imprimam atat frontal cat si in zona din spate, atat cat permite materialul textil. 

sepci personalizate

 Alege dintre sutele de modele Printado, sau propune un mesaj, ori un logo. In scurt timp, cea mai talentata echipa de designeri Printado vor veni in ajutorul tau cu solutia optima. O sapca poate fi mai mult decat un accesoriu. Cu grafica potrivita ea va reflecta stilul, personalitatea sau brand-ul tau. Iar ca outfit-ul sa fie complet, iti recomandam sa-l completezi cu un tricou custom made, un hoodie sau, de ce nu, o geanta textila personalizata. 

Tu detii sepci personalizate? In ce momente le porti?

 

5/5 (1 Review)

Articole similare

Lasă un răspuns