PRINTADO By Printado Te-ai intrebat cum sa faci bani de acasa? Printado pune pret pe ideile tale!
cum sa faci bani de acasa

Te-ai intrebat cum sa faci bani de acasa? Printado pune pret pe ideile tale!

Suntem in 2021 si regulile jocului s-au cam schimbat. Dupa anul trecut, care ne-a demonstrat ca dinamica vietii noastre poate suferi oricand modificari, suntem siguri ca te-ai intrebat, cel putin o data, cum sa faci bani de acasa.

Fie ca nu vrei sa depinzi de un program fix, vrei sa ai independenta, mai mult timp pentru tine, pentru cei dragi…oricare ar fi motivatia ta, noi iti venim in ajutor cu o modalitate inovativa de a castiga un venit considerabil. Chiar din confortul casei tale!

Cum sa faci bani de acasa cu marketplace-ul Printado

Printado a inceput ca un studio de grafica pentru articole de imbracaminte personalizate. Insa, ne-am autoeducat mereu sa aspiram spre mai mult.

Suntem mandri de realizarile noastre de pana acum, dar mereu cu un pas indreptati catre viitor. Astfel a luat nastere marketplace-ul Printado. Acesta este o platforma dedicata artistilor independenti, care au ceva de spus si o fac prin intermediul design-ului.

Tot ce ai de facut este sa incarci design-urile pe care vrei sa le comercializezi. Noi te vom promova in randul miilor de clienti care ne viziteaza lunar.

Iti facem gratuit propriul tau magazin online

cum sa faci bani de acasa

Pasii sunt simpli: noi te ajutam sa iti creezi un magazin online, de unde ideile tale se vor transforma in profit. De toata partea logistica, de la fabricare, pana la livrare catre clientul final, ne ocupam noi! Avem la dispozitie cele mai recente tehnologii de printare, instrumente pentru a vinde rapid si un serviciu dedicat de customer care. Ceea ce inseamna ca din momentul in care uploadezi design-uri in site, singura ta preocupare va fi sa iti verifici periodic incasarile.

De asemenea, tot tu esti cel care stabileste comisionul incasarilor tale!

Si inca ceva- daca ai nevoie de mici ajustari, sugestii sau idei pe partea grafica, avem o echipa de designeri super creativi, gata sa iti ofere expertiza lor, acolo unde este nevoie.

Intrebari si raspunsuri frecvente

Trebuie sa fiu persoana juridica ca sa pot vinde pe marketplace-ul Printado?

Este de preferat, dar nu obligatoriu. Pentru persoanele fizice se va percepe un comision de 10% din suma obtinuta din vanzari, aceasta suma reprezentand impozitul pe venit retinut la sursa, pentru a fi virat la bugetul de stat, conform articolului 114, aliniat 2, litera G din Codul Fiscal.

Care este procedura in cazul persoanelor juridice?

Atunci cand vendorul acumuleaza comisionul standard in valoare de minim 200 lei, va emite factura catre noi, iar suma va fi incasata in maxim 5 zile lucratoare.

Trebuie sa ma ocup de comunicarea cu clientii?

Nu trebuie sa te preocupi de niciun aspect, atat preluarea comenzilor, comunicarea cu clientii, cat si livrarea coletelor vor fi exclusiv facute de catre operatorii nostri.

Pot sa vand sub un pseudonim?

Este alegerea ta sub ce nume vrei sa vinzi. Pentru inregistrare va fi nevoie de datele tale personale, dar numele cu care te vei afisa in marketplace tine strict de alegerea ta.

Cand voi primi banii?

Vei avea un cont din care vizualizezi si poti gestiona toate comenzile. Tot in acel cont va fi vizibil si soldul tau, iar in momentul in care acumulezi minim 200 de lei din vanzari, Printado iti va trimite banii la scurt timp.

Ce se intampla in cazul retururilor?

Comisionul se atribuie automat, doar in momentul in care comanda are statusul livrat. Asadar, comisionul va fi primit atunci cand avem certitudinea ca pachetul a fost achitat de catre client. Atunci nu se mai pune problema returului.

Cum sunt printate produsele?

Tehnicile noastre sunt diverse si adaptate in functie de volumul de comenzi, dar si de alte caracteristici. Printre cele mai populare metode de print pe care le folosim enumeram DTG, serigrafia, dar si cea mai noua tehnica de imprimare DTF. Mai multe despre serviciile noastre aici

Imi pot adauga ce comision doresc pentru fiecare produs?

Tu stabilesti comisionul creatiilor tale, noi doar iti oferim un tabel cu tarife, dar cu titlu de sugestie. Tu esti cel care stabileste pretul final.

Speram ca am raspuns intrebarilor tale, iar daca nu, te rugam sa ne contactezi pe mail, telefon, social media…suntem foarte sociabili.

Abia asteptam sa te cunoastem si sa devenim o unealta valoroasa de exprimare pentru tine. Te asteptam pe marketplace!

3.6/5 (5 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns