PRINTADO Uncategorized Biletele pentru BRATES EXPERIENCE se gasesc si la PRINTADO!

Biletele pentru BRATES EXPERIENCE se gasesc si la PRINTADO!

Daca sunteti galateni, asa, ca noi, probabil (sigur) ati auzit de mega-evenimentul ce sta sa se intample pe plaja Brates in data de 10 Iunie. Ei, si-n cazul in care totusi ati stat in casa mult, cu televizioarele inchise si compurile puse pe shut down (asa ca orice amish din Romania care se respecta), hai sa va povestim noi despre ceste vorba. Ei, se face ca in data de 10 Iunie, iubitorii de rock din Galati, au ocazia sa ii vada in concert pe OCS, Compact, Vama, The Mono Jacks, Vita de Vie, Directia 5, Addiction  si Robin&The Backstabbers. Fain, nu? Imaginati-va! Toate aceste trupe la un loc! Plus fericirea de a sta pe Plaja Brates.

Ei, ce legatura avem noi cu evenimentul? Pai, hai sa va spun! De la noi puteti achizitiona bilete pentru concert. Pretul este de 25 lei. Unde ne gasiti? Pe Str. Stadionului, nr. 2, bloc M3 (intre Pizzeria Valmonelly si magazinul Partener; fata in fata cu fostul bazin Olimpic).

De ce ati cumpara de la noi bilete? Pentru ca noi va oferim si avantaje! La cumpararea a 10 bilete, noi va dam un tricou imprimat cu evenimentul! Asa ca, daca sunteti un grup de prieteni, aici e locul de unde trebuie sa va cumparati biletele!

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns