PRINTADO Design Moda tricourilor de vara !

Moda tricourilor de vara !

Culoarea tricourilor

Culorile verii sunt intotdeauna vesele, diferind in mod exceptional de cele ale iernii,  ce sunt terne si lipsite de orice fel de vitalitate.  Astfel, in aceasta ordine de idei, vara aceasta nu va face rabat de la regula, fiind si ea la fel de colorata ca celelalte veri, din punct de vedere vestimentar. Maro-ul sau negru clar ies din discutie cand vorbim despre modelele de tricouri ce se poarta vara aceasta. Astfel, paleta de culori va cuprinde  culori vivid ca: rosu si portocaliul (sau asa cum mai este cunoscut – oranj), sau, privind din alt punct de vedere, va cuprinde culori ce aduc aminte de plaja si de apa marii indeosebi. Exemple in acest sens sunt: albastrul marin, dar si turcoazul.

Culorile au darul de a exprima personalitatea celui ce le poarta. Astfel, nu trebuie sa ne temem nici sa purtam roz sau alte culori ce multi le-ar considera ca  fiind stridente. Vara aceasta se poarta culorile aprinse! Nu uitati asta!

Formatul tricourilor

Din punct de vedere al croielii tricoului, este important de stiut ca se poarta acea croiala ce debordeaza relaxare. Astfel, vom avea parte de tricouri cu maneci extra scurte, de taieturi largi la baza gatului, si de cusaturi trasate finut. Totul pentru a sugera vara si confortul. In ceea ce priveste lungimea tricoului, mentionam ca vara aceasta se poarta ceva mai lungute decat se purtau anii trecuti. Cam cat sa acopere putin pantalonii sau fusta (in functie de ce obisnuiti sa purtati, sau ce sex aveti).

Stilul tricourilor

Ca si stil al materialului, este clar ca vara asta purtam materiale usor lucioase. Fireste, nu se va exagera la acest capitol, dar se va tine cont de acest aspect. Un alt aspect de care se va tine cont va fi contrastul imprimeurilor aplicate pe culoarea si aspectul general pentru tricouri de vara. Izul retro la tricouri este iar la mare cautare!  Insa, si cele inspirate din culorile si stilul police.  Facand combinatii din aceste elemente situatiava duce sigur la crearea tricoului ideal. Putin glam, putin luciu, un material comod ce se va mula excelent pe piele si un imprimeu grafic interesant. Iata reteta succesului pentru vara asta si pentru a fi in trend vara asta!

tricouri de vara
Ce tricouri purtam vara asta?
tricouri de vara
Tricouri de vara
tricouri de vara
Tricouri de vara
tricouri de vara
Tricouri de vara
0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns