Culoare
Tematica

Hanorace bărbați

 
1 2 3 4
  2 - 8

Blog

Stilul baggy se intoarce! 6 moduri in care sa porti tricouri oversized

Stilul baggy se intoarce! 6 moduri in care sa porti tricouri oversized

90`s are back! Si cand spunem asta, nu ne referim la walkman sau la jocul Super Mario, ci la stilul hip hop sau skatewear. Si cum moda nu mai tine cont de aproape nicio granita sau regula, astazi ne concentram pe tricouri oversized. ...

Descriere

Bărbatul modern vrea haine comode, diferite, dar si cu elemente, care sa il scoata din anonimat. Exact așa cum sunt aceste hanorace personalziate pentru barbati de la Printado! Hanoracele sunt o piesa indispensabila in garderoba unui bărbat, asta stim clar. Mai mult, ele pot fi purtate in diverse feluri, atat pentru o plimbare casual, o ieșire cu băieții sau la sala. Pot fi purtate ca atare, avand o textura fină și prietenoasă cu pielea, sau cu un tricou dedesubt. La noi vei gasi hanorace pentru barbati, sustenabile, din 80% bumbac organic si 20% poliester reciclat ce au pe interior 100% bumbac periat, acesta oferă pielii o senzatie perfectă de căldură si confort.

Hanorace personalizate barbati pentru toate stilurile

Fii propriul tău designer vestimentar și alege-ti grafica preferată pentru imprimat sau alege din sutele de modele disponibile pe site. Bucura-te de calitate de top dar și de printuri vibrante și durabile. Comanda cele mai tari hanorace pentru barbati și fii gata sa întorci toate privirile din jur!