Culoare
Tematica

Tricouri damă

Blog

Stilul baggy se intoarce! 6 moduri in care sa porti tricouri oversized

Stilul baggy se intoarce! 6 moduri in care sa porti tricouri oversized

90`s are back! Si cand spunem asta, nu ne referim la walkman sau la jocul Super Mario, ci la stilul hip hop sau skatewear. Si cum moda nu mai tine cont de aproape nicio granita sau regula, astazi ne concentram pe tricouri oversized. ...

Descriere

In toata cultura pop, de la James Dean la Kendall Jenner, tricourile ocupă un loc esențial în garderoba oricărei femei. De pe strada, pe catwalk.

Tricouri dama personalizate = accesorii indispensabile

Dacă la începutul anilor 90, brand-uri precum Chanel sau Lagerfeld au introdus tricoul in tinute de podium, acum acest articol a devenit un adevărat masterpiece. Vrei sa il porti la birou, dar cu o tenta business? Perfect, ia-ti deasupra si sacoul preferat. Vrei un look diafan si girly? Poartă un tricou cu o fustă din tulle. Sau daca dimpotriva, vrei un look edgy si rebel, optează pentru un tricou cu tenta rock.

Toate astea pentru ca tricoul fuzionează cu orice! În zilele noastre tricourile nu mai cunosc nicio barieră. De la casual la elagant, acesta “imbraca” în continuare tot felul de cauze. Alege și tu modelele preferate de tricouri dama personalizate și atrage priviri cu cele mai cool outfit-uri!