PRINTADO Design BOLD Fashion - 100% romanesc

BOLD Fashion – 100% romanesc

Sunt sigura ca ati mai auzit de BOLD Fashion, un label 100% romanesc, lucru sustinut cu mandrie de eticheta „Proudly Made in Romania”.  Are foarte multe calitati printre care aceea ca promoveaza, sustine si incurajeaza produse si colaborari romanesti. Dezvoltat in inima Bucurestiului in 2010, Bold Fashion s-a extins in  4 magazine (Entrance, Ollie, snow-shop-ul Flava din Brasov, si o mica selectie in sgaleria Espace NuNu ). Cresc rapid si  in intreaga lume datorita stilului confortabil si accesibil menit sa contracareze marile branduri si sa ne aduca cu picioarele pe pamant.

In ultimele luni lucreaza indelung la perfectionarea Shopului online pentru a usura accesul la produsele lor dar merita sa dati o raita si in magazine pentru a gusta din originalitatea lor. Indemnul, care este atasat ultimei colectii, „Come as you are” este adresat tuturor, pentru ca nu este vorba de trenduri sau moda ci de oamenii care isi pastreaza individualitatea  si se redescopera.

Mesajele de pe tricourile lor sustin exact aceste idei liberatoare, de a fi tu insuti. Sprijina si tu BOLD Fashion pe Twitter sau Facebook. Profesionalismul lor ne face mandri!

moda
BOLD Fashion
Tricouri personalizate
BOLD Fashion
Tricouri personalizate
BOLD Fashion
BOLD Fashion
BOLD Fashion
Tricouri personalizate
BOLD Fashion
Tricouri personalizate
BOLD Fashion

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns