PRINTADO Uncategorized Cara Delevingne - de ce atat de populara?

Cara Delevingne – de ce atat de populara?

Cara Delevingne a devenit starul podiumurilor de moda si pare ca e peste tot in ultimii 2 ani. A fost catalogata drept noua Kate Moss. Ii calca pe urmele surorii ei, Poppy – model de cativa ani buni, din inalta societate londoneza, petrecareata alaturi de Sienna Miller si Matthew Williamson. Mama sa, fosta model, este cunoscuta pentru incursiunile in droguri, bunica sa era prietena cu Winston Churchill, tatal dezvoltator imobiliar iar  nasa sa este Joan Collins. Astfel ca a fost obisnuita inca de mica sa stea alaturi de oameni bogati, din inalta societate.

Cara Delevingne
Cara Delevingne

Cara a devenit avatarul perfect pentru modelul ce se cauta astazi – ciudata, strambacioasa, sexy, entuziasta, isteata, preferata de designeri precum Karl Lagerfeld si o mare petrecareata, care nu se da in laturi de la droguri.

Cara
Cara
Cara
Cara

Fata momentului a cunoscut o crestere meteorica, fiind descoperita de aceeasi persoana care a lansat-o pe Kate Moss – Sarah Doukas. La New York a defilat in 13 show-uri printre care – Marc Jacobs, Oscar de la Renta sau Diane von Fürstenberg – toti o iubesc. Este laudata ca fiind profesionista, vesela, distractiva si de o energie infectioasa. A fost numita Modelul Anului in noiembrie, 2012 si este imaginea foarte bine marketata a Burberry.

Dintre toate acestea, caracterul sau aparte care iese din tiparul modelelor incorsetate de restrictiile acestui job, a reusit sa patrunda dincolo de aparatul foto si a reusit sa fie perceputa ca o aristocrata modesta, la fel ca mine si ca tine, nerabdatoare sa se distreze si sa profite la maximum de valul de popularitate. Prieteniile sale de profil inalt nu i-au stricat deloc – in nenumarate randuri a fost surprinsa cu Rita Ora, Rihanna, modelul Georgia Jagger si Harry Stiles (sa nu dezvoltam subiectul!).

Fizic vorbind, sprancenele groase si nasul carn sunt alte trasaturi care au scos-o in evidenta, si au inlocuit sprancenele decolorate de anul trecut.

And the rest is history – Cara a prezentat pentru Zara, Victoria’s Secret, H&M, Dolce & Gabbana, Fendi, Stella McCartney, Chanel si lista e foarte lunga.

Voua cum vi se pare? Credeti ca personalitatea sau frumusetea sa se ridica la standardul sau de popularitate?

Delevingne
Delevingne
Delevingne
Delevingne
Delevingne
Delevingne
Delevingne
Delevingne
Delevingne
Delevingne

Delevingne
Delevingne
Delevingne
0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns