PRINTADO By Printado PRINTADO - despre noi!

PRINTADO – despre noi!

Salut tuturor iubitorilor de arta si design!

Bine ati venit in locul potrivit de unde puteti achizitiona tricoul care sa va reprezinte. Sunt convins ca in vasta noastra colectie vei gasi ceva pe gustul tau. PRINTADO a pornit un proiect acum 5 ani intr-o formula de 3 designeri. Pe parcursul acestor ani am lucrat cu mare placere si devotament, si am creat numeroase designuri pentru o gama larga de clienti. Acum echipa noastra este formata din 3 designeri,un ilustrator si un programator.

Chiar daca  activitatea de baza  este creatia de vectori de diferite stiluri, preferatele noastre raman cele in stil grunge. Principalul nostru obiectiv este sa oferim clientilor nostri calitate, mereu pe placul si nevoia clientilor.

Daca v-am starnit interesul nu ezitati sa vizitati siteul nostru printado.ro , unde veti gasi o gama diversificata de tricouri personalizate. Noi folosim ca tehnologie  imprimanta DTG care imprima direct in tesatura tricoului, facand printul placut la atingere si o rezistenta mai mare la spalat.

Tinem sa va prezentam cateva din modele noastre care speram sa fie pe gustul vostru si sa va convinga sa urmariti constant colectiile noastre inspirate din arta si design.

arta si design
PANIC IN THE CITY

 

arta si design
sckelletrons tee
Glam tee
Glam tee
crin tee
crin tee
war inc
war inc
funny tee
funny tee
Sckelletron
Sckelletron
I
I’m Your Daddy
Let
Let’s Groove
Welcome to the jungle
Welcome to the jungle
0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns