PRINTADO Design Iron Fist - Made with love for a heartless world

Iron Fist – Made with love for a heartless world

Ideea brandului a pornit in anul 2001, intre doi prieteni din Africa de Sud, Mike si Travis. Cu o lunga istorie in skateboarding, surfing, arta, muzica si cultura urbana, baietii au vrut sa creeze haine pe care nu le gaseau in alta parte. Atitudinea rebela si plina de energie i-au imprimat-o brandului inca de la inceput, cand Iron Fist si-a inceput drumul din portbagajul masinii lui Travis, fiind foarte bine primit de catre tineri, plictisiti la randul lor de brandurile streetwear existente. Fara vreo  strategie de piata sau un buget mare, Iron Fist a inceput sa-si vanda de la sine produsele si operele de arta.

In 8 ani, Iron Fist a capatat distributie internationala in Marea Britanie, Europa, Statele Unite ale Americii, Canada, Africa de Sud, Australia, Orientul Mijlociu si Rusia, fiind prezenti si prin comerciantii cu amanuntul in aproape fiecare oras mare din lume.

Poate cheia succesului Iron Fist este onestitatea de a crea  elemente autentice pentru oameni deschisi.

In ceea ce priveste imbracamintea, veti gasi izbucniri de culoare vibrante amestecate cu tatuaje, toate inspirate din arta de strada. Refuzand sa fie incadrati intr-o categorie clasica de genul punk sau hip-hop, Iron Fist a crescut  datorita diversitatii si abordarii inovatoare, in fiecare sezon.

Iron Fist nu este pentru toata lumea, lucru cu care fondatorii se mandresc. Clientul lor este o persoana fizica, real, care creeaza un stil propriu. El  cumpara pentru ca produsul inseamna ceva pentru el sau pentru ca nu a mai vazut ceva asemanator.

Made with love for a heartless world!

LOVELACE PLATFORM BOOTIE
LOVELACE PLATFORM BOOTIE
HAINE
UNION JILL DRESS
GOLDDIGGER FLAT
GOLDDIGGER FLAT
HAINE
UNDERSTUDY FASHION TOP
RIP MY HEART
RIP MY HEART
ZOMBIE STOMPER
ZOMBIE STOMPER
ILL RIP YOUR ARM OFF
ILL RIP YOUR ARM OFF
HAINE
DONT RAIN ON MY PARADE
HAINE
FISHNET SKIRT
HAINE
PARTYSKULLZ SS
HAINE
LINEOUT CARDIGAN
HAINE
DEATH IN ARMS HOODIE
COME OUT AND PLAY
COME OUT AND PLAY
MUERTO
MUERTO

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns