PRINTADO Recomandam Art design Outcry Apparel

Art design Outcry Apparel

Outcry Apparel este o linie de imbracaminte independenta si care o are la carma pe Lara Hanlon. Proiectul s-a materializat in acest an, din pasiunea pentru arta si design. Totul a pornit de la pixul pe hartie si o idee mareata de a produce material de calitate, usor de impartasit cu ceilalti. Ce e aparte la aceasta linie e ca Lara  lasa tehnologia digitala sa intervina cat mai putin posibil in design-urile sale, pentru a pastra modelul cat mai organic si mai liber cu putinta.

Ca inspiratie, ea aminteste de tatuaje, skateboarding, punk, cultura designului contemporan si societatea si variatele ei aspecte din trecut si pana astazi.

Toate tricourile sunt din bumbac 100% si au sigla proprie Outcry in zona gatului. Are toate marimile pana la XL iar preturile variaza in functie de tara din care se face comanda, lucru pe care PayPal il poate calcula automat.

Prezentarea Larei este simpla, la obiect, curata si “ca la carte”. Cu un art design de impact, site-ul este decent, sigur(prin Big Cartel) si prezentarea tricourilor foarte clara. Un exemplu categoric de “Asa da!”

art design
art design
art design
art design

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns