PRINTADO Recomandam Top 10 siteuri de arta grafica imprimata

Top 10 siteuri de arta grafica imprimata

Avizat sau nu, in domeniu sau nu, din Romania sau din SUA – ilustratia, grafica, printurile, imprimeurile sau desenele de calitate sunt foarte apreciate. Le cautam, ne lovim de ele, ne trezesc interesul, vrem sa le intelegem, fie pentru ca e un business banos (in tarile dezvolatate) fie pentru ca e in plina la dezvoltare (in Romania), fie pentru ca e la moda (in lumea hipsterilor).

In general, pentru noi toti, viitori clienti, mereu apare aceeasi intrebare – ce anume cumpar de fapt? Intr-o mica proportie, aleg sa cumpare postere sau tablouri care sa evidentieze grafica exclusiv. Dar majoritatea cauta aspectele practice dincolo de grafica deosebita, nu doar arta de dragul artei (cu toate ca acesta este idealul). Adica sa fie imprimata pe un produs pe care sa il foloseasca in mod frecvent – un sticker protector pentru iPad, un tricou, un skate sau o carcasa de telefon. Posibilitatile sunt extrem de variate.

Daca va incadrati in ultima categorie, am pregatit pentru voi cateva linkuri ajutatoare. Sunt sigura ca sunteti in criza de timp mai mereu si este mai comod sa primesti recomandari. Trebuie sa incepi de undeva, pana la urma. Astfel ca am cateva sfaturi pentru voi in legatura cu sursa de unde puteti sa va achizitonati accesorii pentru gadeturile voastre, cu arta extraordinar de faina si de variata. Va puteti achizitiona si covorase sau perdele de dus cu grafica artistului preferat (vezi Society6). Dar sa trecem la subiect:

Society6

RedBubble

Threadless

CafePress

Zazzle

Spreadshirt

DesignbyHumans

Etsy

Art

Shutterfly

 

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns