PRINTADO Recomandam Toypunks - arta, moda si jucarii punk rock

Toypunks – arta, moda si jucarii punk rock

Toypunks sunt o serie de filme documentar despre jucariile japoneze, moda si punk rock. Fiind filmata in multiple locatii din intreaga lume, aceasta serie aduce in lumina reflectoarelor designeri vestimentari de top din SUA si Japonia, artisti si “mesteri” de jucarii, ceea ce le dezvaluie radacinile comune in cultura underground si punk. Exploreaza un schimb intracultural profund care are loc in America si Japonia de cateva decenii.

punk rock
Toypunks

Toypunks este o colaborare intre Justin Kovalsky si Chris Nelson. Cei doi s-au cunosut in Houston, Texas unde Kovalsky lucra ca asistent editor pentru Newtype USA – curand a ajuns editor la revista Super7 si editor collaborator – iar Nelson crea si lansa Anime Network, o retea digitala de cablu non-stop cu peste 20 milioane de abonati.

Volumul 1 exploreaza concretizarea jucariei de strada Harajuku si a modei de la radacinile sale in cultura personajului si a muzicii punk. Toypunks iti face cunostinta cu primul autor al unei jucarii de designer din lume, Hikaru Iwanaga.Hiddy Kinoshita de la Secret Base, Frank Kozik, Balzac, Three Tides Tattoo si multi altii sunt intervievati pentru a evidentia legaturile complexe dintre talentele de varf de astazi si moda.

punk rock
Toypunks
punk rock
Toypunks

Se anunta si volumul doi, printr-un mic teaser, o prezentare din interiorul fabricii de jucarii Obitsu, infiintat inca din 1966. Ca si primul, acest volum continua sa arunce o privire in lumea jucariilor japoneze, a modei si a punk rockului. De aceasta data sunt rezentate cateva fabrici si artizani care au produs aceste jucarii in ultima jumatate de secol, printre care si artisti si designer americani si japonezi foarte populari cum ar fi Mike Giant, Pusheadm Usugrow, Lamour Supreme Mike Sutfin si multi altii.

punk rock
Toypunks
punk rock
Pushead Paint Assortment 3
punk rock
Toypunks

toypunks dvd
toypunks dvd

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns