PRINTADO Design Tricouri cu mesaje haioase

Tricouri cu mesaje haioase

Din ce in ce mai multa lumea poarta tricouri. Mai ales daca vorbim de tricouri inscriptionate cu mesaje de tot felul. Tricouri inspirate, tricouri mai putin haioase, tricouri cu mesaje haioase, tricouri cu mesaje stupide, si tot asa. Pana la urma, chiar si mesajele stupide sunt menite sa atraga atentia, asa ca, totul spre bine.

Ideea e ca oamenii poarta tricouri. Acasa, uneori la servici (acolo unde natura job-ului le permite), in excursii, la intalniri, peste tot.

Asa cum spuneam si intr-o postare precedenta, tricourile spun multe despre noi: daca avem simtul umorului, ce preferinte muzicale, sexuale, culinare, etc, avem.

Se poate face chiar si un studiu psihologic daca e sa urmarim popularitatea anumitor tricouri.

Astfel, de departe printre cele mai populare modele de tricouri sunt: game over, the man the legend, blonda sub acoperire, puta madre, gigolo italiano, sex instructor, I’m with this idiot, daca dragoste nu e facem, si asa mai departe.

Daca e sa luam de departe cel mai popular tricou de pie piata la ora actuala, si anume Game Over, se poate spune ca din ce in ce mai multi oameni poarta acest tricou. Popularitatea acestui tricou cu mesaj haios dar si ironic este covarsitoare, el fiind din ce in ce mai cerut in magazinele pentru grafica. Un alt tricou absolut popular este cl legat de frenezia creata in jurul site-ului de socializare Facebook.

Grafica pentru tricouri a luat o mare amploare in ultima vreme, noi modele de tricouri haioase si interesante aparand in fiecare zi.

Noi nu putem decat sa asteptam sa vedem ce trenduri vor mai aparea, si de ce nu, sa lansam si noi trenduri noi!

mesaje haioase
You LIKE this
mesaje haioase
The man, the legend
mesaje haioase
Sex Instructor
PETA: People Eating Tasty Animals
PETA: People Eating Tasty Animals
tricou haios casatorie
Game Over
tricou haios
De Puta Madre
tricou haios
Daca dragoste nu e, facem
tricou haios fete
Blonda sub acoperire
50% Singur
50% Singur
0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns