PRINTADO Evenimente Tricouri inspirate din stiinta

Tricouri inspirate din stiinta

Surfam astazi internetul, cand, ce sa vad, Google-ul isi schimbase pagina de start din obisnuita tipografie pe care scria Google intr-o grafica ce ne amintea mai mult de orele de chimie. Nu ca nu ne-ar fi placut orele de chimie, insa, lucrul acesta ne-a facut sa fim curiosi in legatura cu motivul pentru care Google-ul facuse aceasta schimbare. Rezultatul e simplu. Omenirea il sarbatoreste astazi pe marele chimist Robert Bunsen, acesta fiind motiv suficient pentru a sti toata lumea. De fapt, in ultima vreme, Google-ul ne-a tot obisnuit sa faca schimbari de genul asta, de fiecare data cand avem de-a face cu cate un eveniment important.

Ei, si de aici si ideea! Am stat noi asa si ne-am gandit, ca unele dintre cele ai interesante tricouri sunt cele inspirate din stiinta. Tricourile inspirate din stiinta sunt extrem de tricky, daca imi permiteti un astfel de termen. Inspira inteligenta, inspira instetime (si nu, nu e acelasi termen) . Tricourile personalizate cu tabelul lui Mendeelev, sau, eu stiu, cu vreo formula matematica, geometrica sau cu orice fel de alt simbol cu bataie catre stiinta.

Cu asemenea tricouri zic eu ca puteti impresiona orice fata, ori baiat. Cui nu ii plac tipii sau tipele inteligente? Inteligenta prinde, oricat ar spune altii ca nu e asa.

Asa ca, o sa va prezentam o serie de imagini gasite de noi ce ni s-au parut reprezentative pentru aceasta tematica de tricouri personalizate dupa chipul si asemanarea pasionatului de stiinta!

tricouri science (1)
Tricouri personalizate
tricouri science (2)
Tricouri personalizate
tricouri science (3)
Tricouri personalizate
tricouri science (4)
Tricouri personalizate
tricouri science (5)
Tricouri personalizate
tricouri science (6)
Tricouri personalizate
tricouri science (7)
Tricouri personalizate
tricouri science (8)
Tricouri personalizate
tricouri science (9)
Tricouri personalizate
tricouri science (10)
Tricouri personalizate
0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns