PRINTADO Evenimente Tricourile de firma - astazi

Tricourile de firma – astazi

Tricourile sunt cu atat mai la moda cu cat au si un brand celebru inscriptionat pe ele. Si cand spun inscriptionat, nu ma refer la toate chinezariile de prost gust ce apar pe tarabe ori pe la dealeri de la colt de strada. Nu, ma refer la tricouri adevarate, originale ce poarta cu mandrie inscriptia firmei respective. Astfel, tricourile ce poarta emblema Nike, Adidas, Fubu, Puma s.a.m.d. vor fi mereu in topurile cautarilor atat pe net cat si in magazinele palpabile din orasele mari. Ce-i drept, costul unui astfel de tricou nu va rivaliza cu cel al unui tricou facut in serie fara pic de originalitate.

Cat despre firme, ce sa va zic, ele vor denota in tot timpul calitate si bun gust. Tocmai din acest motiv, oamenii le vor prefera. De ce calitate? Pentru ca din cele mai vechi timpuri ele au stiut ce este concurenta loiala. Sa dam doar exemplul celor doua firme concurente si anume Adidas si Puma.

Adi si Rudolf Dassler au inceput sa produca pantofi in spalatoria mamei lor, in anii ’20.

Cei doi s-au certat in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, pe malurie opuse ale unui rau din sudul Germaniei.

In momentul in care cei doi frati au decis sa-si imparta afacerea, in 1948, si orasul s-a impartit in doua datorita faptului ca cei ce nu munceau pentru unul dintre frati, munceau pentru celalalt.

Niciunul dintre cele doua grupuri nu mai este controlat in prezent de succesori ai familiei fondatoare, desi nepotul lui Rudolf, Frank Dassler, a starnit controverse in oras, dupa ce a lucrat atat pentru Puma cat si pentru Adidas.

Astazi, dupa cum ziceam la inceputul postarii, firmele mari vor ramane mari, indiferent cine le va conduce, iar parerea noastra e ca maretia acestor firme nu va disparea niciodata, indiferent cat timp va trece peste ele.

printado (1)

printado (2)

printado (3)

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns