PRINTADO Branduri celebre Tricourile Hotlife - respect pentru arta

Tricourile Hotlife – respect pentru arta

Brandurile independente de tricouri reusesc foarte greu si rareori sa ramana la suprafata fara sponsorizare sau fara sa colaboreze cu lanturi mari de magazine. Eu am gasit exceptia care intareste regula si care se dovedeste a fi extrem de promitatoare.

Hotlife este o linie de tricouri din Florida care creeaza totul de la A la Z cu implicare personala 100%. Sunt cativa oameni in spate, printre care si fondatorul Mike Cortada, care s-au hotarat sa ofere ceva autentic, original si de cea mai buna calitate. Adica, toate articolele – tricouri,hanorace,accesorii – sunt imprimate manual, comenzile sunt luate direct de ei, pentru fiecare mail se raspunde cu atentie si respect iar impachetarea si trimiterea coletelor se face tot de acesti cativa oameni. Desenele pentru print-uri sunt facute de mana – intr-adevar ceva autentic care cere o pasiune si dedicare sincera.

Stilul este influentat de comunitatea punk, cultura de strada,muzica punk,graffti, totul garantat prin filtrul unei mentalitati de artist independent. Modelele de calitate si originale au construit in cet-incet un brand puternic, profesionist si accesibil. Tricourile sunt din bumbac foarte comfortabil, etichetele sunt aplicate manual si pretul unui tricou se ridica la doar 20 de dolari. In plus toate modelel sunt limitate, deci daca iti place, il cumperi pentru sunt mari sanse sa nu-l mai gasesti niciodata.

Doar in aceasta saptamana au si o promotie cu un discount de 10% la care se adauga bratari fosforescente, postere ,abtibilde si ecusoane gratuite, automat, la orice comanda. Toate ca sa sarbatoreasca cei peste 4000 de prieteni de pe Facebook. Nu ezitati sa le dati si viu un Like sau Share pentru ca merita!

brand
Sink or swim
maiou
Day of the dead
brand
True to the game
Tricouri
Crew
brand
New Breed
brand
Do or die
brand
Countdown
brand
CDP red
brand
Vulture rock
brand
Shred
brand
Never say die

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns