PRINTADO By Printado Tricourile THE MOUNTAIN isi fac loc la PRINTADo

Tricourile THE MOUNTAIN isi fac loc la PRINTADo

By popular demand – va aducem unele din cele mai cautate branduri de tricouri pentru publicul innebunit dupa animale, imprimeuri impresionante si efecte 3D. Toate se aduna sub un singur brand din ce in ce mai indragit si in Romania – The Mountain.

Tricourile sunt fabricate in SUA, din bumbac 100%, cultivat in medie de 80% tot in SUA; compania foloseste peste 600 de culori pentru a imprima grafica, utilizand vopsea pe baza de apa, ceea ce face ca imprimeul sa fie foarte fin. In plus, sunt certificati Oeko-Tex 100 ceea ce garanteaza ca tricourile nu contin chimicale care ar putea dauna corpului uman.

Compania producatoare pune accentul pe crearea unor produse prietenoase cu mediul inconjurator si pe practicarea unui comert echitabil care incepe in tara de origine (SUA in acest caz).

Deci, pe langa imprimeurile deosebite, de calitate compania este extrem de atenta la mediul in care acestea sunt produse si de catre cine sunt produse, pentru a pastra echilibrul just intre toate partile implicate in productia si consumul acestui produs. Ceea ce il vizeaza mai ales pe client, care se bucura de tricouri originale in conditii de siguranta.

Astfel ca PRINTADo a facut un pas spre acest producator fara cea mai mica ezitare, motivati de cererea de tricouri absolut aparte. Suntem cu gandul deja la urmatoarea colectie dar pana atunci, sa ne delectam cu nebuniile de tricouri The Mountain, pe care vi le punem la dispozitie:

ZOMBIE PIT BULL
PUG FACE
BEAGLE
BLACK PANTHER
BLACK PUG FACE
BLACK WOLF FACE
BOSTON TERRIER
BULLDOG
CHIHUAHUA
FURRY FACE
GERMAN SHEPHERD
GREAT HORNED OWL
STRIPED CAT FACE
0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns