PRINTADO Design Ultimele reprinturi de la Threadless!

Ultimele reprinturi de la Threadless!

Se pare ca cei de la Threadless ne suprind placut de fiecare data cand .Joia trecuta au reprintat o noua colectie de tricouri care sunt prea cool sa nu le impartasesc cu voi.Daca esti un tee addicted atunci cu siguranta nu vei rezista tentatiei sa-ti insusesti macar unul din ultimele printuri.

Threadless
The King

The Lion King revine cu pasi mici dar precisi.Designul King by Alex Solis se numara printre preferatele mele.Detaliile fac diferenta inca o data.

threadless
Tricouri personalizate

Nu cred ca are nevoie de introducere HOT CHICKS ON WOLVES by Dick Firestorm and Aled Lewis.Pur si simpu m-am indragostit si cred ca si voi la fel.

Tricouri personalizate
Ghost by droopy.DRP

Mai intai de toate tin sa precizez ca ador sentimentul de film vintage al modelului Ghost by droopy.DRP. Ce ma intriga intr-un mod placut este frumusetea usor ciudata,ceea ce mi se pare foarte cool si captivant.

Tricouri personalizate
Tricouri personalizate

Un design foarte drag mie , Don’t Care Bears by Alex Solis, o grafica cu adevarat deosebita. Ador combinatia de culori,tricoul pe negru si ursuletii gri care isi exprima starea de nervozitate si o pata de culoare care indulceste designul.

Tricouri personalizate
Tricouri personalizate

Modelul Z-A by Jaco Haasbroek,il gasesc foarte interesant,de asemenea.Caracterizeaza diferite personaje de film,fara chip.Mi-as dori sa vad acest tricou in carne si oase.

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns