Culoare
Tematica

Tricouri personalizate

 
1 2 3 4
  2 - 8

Blog

Stilul baggy se intoarce! 6 moduri in care sa porti tricouri oversized

Stilul baggy se intoarce! 6 moduri in care sa porti tricouri oversized

90`s are back! Si cand spunem asta, nu ne referim la walkman sau la jocul Super Mario, ci la stilul hip hop sau skatewear. Si cum moda nu mai tine cont de aproape nicio granita sau regula, astazi ne concentram pe tricouri oversized. ...

Descriere

Tricouri personalizate

De cateva decade, tricourile personalizate sunt un mijloc de exprimare a indivizilor, aceștia aratandu-si astfel loialitatea față de o echipă, sau pur și simplu umorul, ori o afinitate fata de vreun curent.

Tricourile personalizate se pot dovedi a fi un instrument de marketing mai bun și cum pot face diferența în ceea ce privește marketingul. Mai mult, un tricou este fabricat din materiale biodegradabile și are o durată de viață mai mare în comparație cu orice alt produs de marketing.

Tricouri personalizate dama

Iti mai poți imagina acum cum ar arata garderoba ta fara tricouri? Exact, nici noi! Din acest motiv, tricourile personalizate de dama ocupă un loc de cinste, nu doar în șifonierul nostru, ci si pe site.

Ai sute de modele din care poți alege fie mesajul preferat ori o grafica făcută sa te scoată din mulțime.

Tricouri personalizate barbati

Dacă acum cateva decade ne bucurăm de faimosul white shirt a lui James Dean si poate ca acele generatii nu concepeau alta prezentare pentru un tricou, acum lucrurile au evoluat semnificativ. Industria de profil a crescut de la an la an, iar acum deja nu mai cunoaștem pe nimeni care sa nu detina măcar un tricou personalizat pentru barbati. Si e usor de intuit de ce! Sunt haioase, comode, din bumbac de calitate și mereu gata sa salveze o tinuta anosta!

Tricouri personalizate copii

La fel de in voga, ca și pentru adulți, au devenit și tricourile personalizate pentru copii. Fie ca vorbim despre personajul lui preferat, un mesaj amuzant pentru părinți sau tricouri de purtat de către întreaga grupă la gradinita, tricourile personalizate pentru copii au devenit un hit, fiind foarte apreciate in randul celor mici. De asemenea, pot fi mereu un cadou care il vor impresiona. Alege acum din numeroasele modele adaptate pentru ei!