Culoare
Tematica

Tricouri cu Mesaje

 
1 2 3 4
  2 - 8

Blog

Stilul baggy se intoarce! 6 moduri in care sa porti tricouri oversized

Stilul baggy se intoarce! 6 moduri in care sa porti tricouri oversized

90`s are back! Si cand spunem asta, nu ne referim la walkman sau la jocul Super Mario, ci la stilul hip hop sau skatewear. Si cum moda nu mai tine cont de aproape nicio granita sau regula, astazi ne concentram pe tricouri oversized. ...

Descriere

Tricouri cu mesaje, un mod inedit de exprimare! Tricoul este o forma de a spune lumii cine esti. Tricourile albe, simple au fost un adevarat fashion item in America anilor 50. Dar, de la tricoul alb al lui James Dean, lucrurile au evoluat continuu. Anii 60 au fost marcati de Andy Warhol si a lui cultura pop. Fapt care s-a reflectat, fireste, si pe tricouri. Urmatoarea decada a cunoscut un crescendo pentru tricourile cu logo-uri de trupe. Gen Rolling Stones. De-a lungul timpului ele au servit ca instrumente de protest sau apartenenta la un grup. Fiecare tricou spune o poveste despre cel ce-l poarta.

Revenind la zilele noastre, tricourile cu mesaj au devenit extrem de populare. Ele pot "servi" ironie, autoironie si umor sub toate formele sale. Alege sa faci senzatie in jurul tau cu un tricou cu mesaj. La Printado ai oferte exclusive!