Tricouri cu mesaje

Blog

articol-blog-printado

Arta in locuri neconventionale: Ia si tu Tramvaiul Poeziei!

Deloc intamplator, in anul in care Romania sarbatoreste cartea, ONG-ul „Arta nu musca” si-a propus sa aduca poezia mai aproape de publicul larg. Insa, felul in care o face, este atipic si incantator totodata. In perioada 10 septembrie- 1 octombrie ...

Descriere

Tricouri cu mesaje, un mod inedit de exprimare! Tricoul este o forma de a spune lumii cine esti. Tricourile albe, simple au fost un adevarat fashion item in America anilor 50. Dar, de la tricoul alb al lui James Dean, lucrurile au evoluat continuu. Anii 60 au fost marcati de Andy Warhol si a lui cultura pop. Fapt care s-a reflectat, fireste, si pe tricouri. Urmatoarea decada a cunoscut un crescendo pentru tricourile cu logo-uri de trupe. Gen Rolling Stones. De-a lungul timpului ele au servit ca instrumente de protest sau apartenenta la un grup. Fiecare tricou spune o poveste despre cel ce-l poarta.

Revenind la zilele noastre, tricourile cu mesaj au devenit extrem de populare. Ele pot "servi" ironie, autoironie si umor sub toate formele sale. Alege sa faci senzatie in jurul tau cu un tricou cu mesaj. La Printado ai oferte exclusive!