PRINTADO Cum se fabrica Cum alegem tricourile promotionale?

Cum alegem tricourile promotionale?

Tricouri promotionale sunt din ce in ce mai cautate in zilele noastre. Nu de alta, dar sunt extrem de utile in orice situatie. Atunci cand vrem sa facem promotie unui produs, ca si strategie de marketing (asa cum ii spune si numele), atunci cand vrem sa confectionam uniforme ungajatilor unor anumite firme.

Iata ca utilitatea tricourilor promotionale este extrem de variata. In aceasta ordine de idei, dat fiind importanta acestor tricouri promotionale, noi va prezentam cateva criterii dupa care le puteti alege, pentru ca stiti vorba aia: cate bordee atatea obicee. De ce trebuie sa tinem cont atunci cand facem un tricou sau un set de tricouri promotionale? Exista o sumedenie de aspecte cu ajutorul carora reusim sa ne personalizam tricoul.

In primul rand este imperios necesar a tine cont de brand-ul pe care il folosim. Astfel, exista o suita de brand-uri extrem de populare, ce comercializeaza tricouri numai bune pentru a fi folosite ca si promotionale. Printre acestea, amintim Sol’s, Gildan’s Stedman, Fruit Of The Loom si Anvil. De asemenea, pentru o lista completa a producatorilor de top, puteti consulta lista pusa la dispozitie de Simple Clothing.

Personal, noi, cei de la Printado, folosim extrem de des tricouri apartinand de firma Sol’s pentru ca raportul pret/calitate ni se pare unul bun, dar, acesta nu este singurul exemplu demn de luat in seama.

In al doilea rand, este bine de tinut cont de gramaj, pentru ca tricourile vor veni in variante diferite. Astfel, cele de 150 gr/m2, purtand si denumirea de Regent, sau cele de 190 gr/m2, purtand denumitea de Imperial, sunt cele doua tipuri de tricouri, daca e sa judecam dupa grosimea materialului.

In al treilea rand, trebuie sa tinem cont de croiala, dar si de culoarea tricoului personalizat promotional. Croiala va tine tine seama, de cele mai multe ori, de sexul persoanei ce il va purta, astfel, avem de-a face cu tricouri unisex, dar si cu tricouri de dama, tricouri pentru barbati si tricouri pentru copii.  Cu toate astea nu trebuie sa uitam nici de tabelul de marimi. Daca nu sunteti familiarizati cu diferentele de masuri, va invitam sa dati click pe acest link ce contine un tabel de marimi.

De asemenea, trebuie sa tinem seama si de paleta de culori. In primul rand trebuie sa ne gandim daca tricourile noastre se potrivesc din punct de vedere coloristic cu sigla, emblema sau pur si simplu grafica ce o dorim imprimata.

Stiind toate aceste lucruri, este usor sa personalizam un tricou cu propria noastra grafica, transformandu-l dintr-un simplu tricou intr-un tricou dupa chipul si asemanarea noastra sau a firmei ce o reprezentam.

tricouri promotionale
Tricouri Promotionale Stedman
tricouri promotionale
Tricouri Promotionale Unisex Sol’s
tricouri promotionale
Tricouri Promotionale Gildan’s
Tricouri Gildan
Tricouri promotionale Gildan’s
Tricouri Promotionale Gildan
Tricouri Promotionale Gildan’s
printado
Tricouri Printado
tricouri promotionale
Tricouri promotionale Fruit Of The Loom
0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns