PRINTADO Design Fa-ti magazinul sa fie productiv!

Fa-ti magazinul sa fie productiv!

 

In zilele noastre, oamnii au tendinta de a vinde mai mult online decat propriu-zis, in stilul clasic asa cum erau obisnuiti pana acum. Mediul online este cunoscut ca fiind destul de productiv. Achizitionarea online te scuteste in general de foarte multa bataie de cap, ca sa nu mai zicem ca iti si reduce timpul de cumparare la o treime.

 

Ca si artisti grafici, chiar daca am fi vrut sa ne vindem lucrarile clasic, tot nu am fi reusit asa de bine cum reusim facand asta online. Online-ul este mult mai apreciat in acestea vremuri. Pentru ca site-urile gen shop sa fie cu atat mai productive, este necesar sa stim cateva trucuri pentru a le imbunatati.

 

Stiind toate aceste trucuri, vom reusi sa atingem succesul mai repede decat ne-am fi putut imagina.

Primul pas este sa ne tinem site-ul curat. Folositi un lay-out curat si usor de navigat. Desing-ul nu ar trebui sa fie incarcat pentru a nu obosi ochiul. Repet: nu folositi skin-uri complicate pentru ca asta va poate dauna. Posibilul cumparator e posibil sa iasa cat ai zice „tricouri personalizate” de pe site-ul dumneavoastra.

Al doilea pas este sa va folositi prima pagina ca si pagina de promo. Aici veti face reclama tuturor promotiilor si deal-urilor existente pe site-ul dumneavoastra. Omenilor le plac reducerile, lichidarile de stoc, dar si promotiile. In aceasta ordine de idei, ele ar trebui sa fie vizibile.

Este musai a se folosi fotografii adevarate. In sensul ca, de exemplu un tricou personalizat ar trebui fotografiat, nu afisat cu ajutorul optiunii mock-up.

Alt amanunt important este sa se dea toate detaliile necesare despre produsul dumneavoastra. Un tabel cu marimi este absolut necesar, cat si informatii despre materiale, culori, croiala si orice ar putea descrie cat mai bine tricoul dumneavoastra personalizat.

Informatia este cheia! Nu le dati ocazia sa aiba ce sa intrebe! Excesul de informatii va va spori credibilitatea. O descriere simpatica va poate ajuta in aceasi masura sa va faceti cunoscuti. Fireste, aceasta se va realiza cu ajutorul paginii Despre noi.

 

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns