PRINTADO By Printado Fii protejat, dar si la moda. Cu colectia de masti fashion by Printado
masti fashion

Fii protejat, dar si la moda. Cu colectia de masti fashion by Printado

Fie ca ne dorim sau nu, mastile de protectie sunt un accesoriu must have. Si asta pentru o perioada nedeterminata de timp. Dar exista si o parte buna. Aparitiile tale pot fi mai colorate, vesele sau mai excentrice ca oricand. Te intrebi cum, probabil. Ei bine, cu cea mai cool colectie de masti fashion personalizate de noi. Special pentru tine!

Acum iti poti afisa preferintele, ideile, sarcasmul…tot ce vrei tu, in putine cuvinte. Pentru ca masca de gura personalizata va transmite mesajul in locul tau.

Masti fashion…cu personalitate

Poate ca nu stiai, dar este intuitiv, ca industria mastilor personalizate are un boom in acaeasta perioada. Pentru ca aici intervine mai mult decat obligativitatea purtatii unei masti. Ne aflam in momentul in care masca trebuie integrata in toate tinutele noastre. Ca un alt accesoriu uzual ce tine de lifestyle. Motiv pentru care dupa tricouri, hanorace sau tank top-uri fashion, a venit momentul sa iti prezentam aceste masti fashion 🙂

Sunt haioase, practice, si foarte important, reutilizabile. Toate acestea fara a se abate de la principiul lor de baza, si anume, sa ne protejeze de viroze, praf, impuritati, poluare etc. Mastile noastre au o cantitate mare de bumbac in compozitie, iar print-ul se realizeaza, la fel ca si in cazul tricourilor, direct in tesatura. Printarea DTG (direct to garment) asigura prodiusului o durata mare de viata. Pentru acest lucru, recomandam spalarea la maxim 40 grade Celsius. Calcarea mastii sa se faca pe dos.

Dar gata cu detaliile tehnice. Iti prezentam o parte din modelele de masti fashion (click poza), cu mentiunea ca zilnic adaugam noi modele, deci viziteaza-ne periodic. Te lasam sa te delectezi cu mastile personalizate, nu inainte de a-ti reaminti ca purtarea unei masti este un act de responsabilitate, atat pentru tine, cat si pentru cei din jur. Si fiind toti responsabili, doar asa, totul va fi bine.

Enjoy and stay safe!

masca totul va fi bine

 

masti fashion

 

masti fashion

 

masti fashion

 

masti fashion

 

masti fashion

 

masca army

5/5 (1 Review)

Articole similare

Lasă un răspuns