PRINTADO Design Jocurile video ca modele de tricouri

Jocurile video ca modele de tricouri

Jocurile video ou schimbat litelalmente lumea. Distractia nu a mai fost niciodata la fel, dupa ce acestea au fost inventate.

Cine nu isi aminteste de Nintendo, Super Nintendo sau Sega Genesis? Acestea sunt pur si simplu favoritele generatiei trecute. Unii dintre ei inca raman fideli acestor jocuri. Cateodata chiar si noi le mai jucam.

Trebuie doar sa ne amintim de TMNT games, Super Mario Bros, Dune, Golden Axe 1 si 2, Super Metroid, World Driver GT, Bass Hunter, Phantasy Star’s, Dragon Warriors, Zelda games, si seria Sonic the Hedgehog, si la creme de la creme Atari 2600 si 5200.

De cand era jocurilor video vechi si a consolelor old school s-a incheiat, consolele s-au tot gasit de vanzare pe Ebay, iar iubitorii de jocuri video pur si simplu s-au innebunit dupa ele.

Noi, personal, intelegem acest gen de comportament, pentru ca ne place tot ce tine de trecut. Ce ar fi trecutul fara prezent, pana la urma? Si, hai sa fim sinceri, ca unele din lucrurile create in trecut, indiferent de ce gen ar fi ele, sunt mult mai faine decat cele din ziua de astazi.

Tocmai de aceea, entuziastii s-au gandit sa creeze, in spiritul jocurilor old school, tricouri haioase cu bataie spre jocuri video. In aceasta ordine de idei, vechi console de jocuri video, cat si imagini propriu zise din jocuri, personaje celebre, si asa ai departe, se pot regasi pe tricoul tau haios!

Modelele existente pe piata sunt chiar frumoase si extrem de sugestive!

jocuri video
Modele de tricouri cu jocuri video

Daca pur si simplu adori notiunea de Atari, mama tuturor jocurilor video din vechea generatie, vei iubi de asemenea noile tricouri interesante cu emblema Atari. Design-ul tricoului este absolut magnific si este menit sa iti puna imaginatia in miscare. Cel mai cool lucru este ca tricourile Atari nu sunt singurele de genul asta, modele de tricouri cu mesaje ori grafica amuzanta fiind foarte variate.

jocuri video
Super Mario tshir
jocuri video
Pac Man
old school pac man video game
old school pac man video game
jocuri video
Dont make me go zelda on you t-shirt
Dont blame the video game
Dont blame the video game
Atari T shirt
Atari T shirt

[caption id=”attachment_1333″ 8bit for life old school tshirt

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns