PRINTADO Design Tank Girl, sora mai mare a celor de la Gorillaz

Tank Girl, sora mai mare a celor de la Gorillaz

Tank Girl este un cunoscut set de animatie de origine britanica creat de Jamie Hawlett si Alan Martin, desi, desenul original ii apartine doar lui James Hawlett.

Partea simpatica in legatura cu acest personaj este ca se inrudeste cu personajele animate dinfata trupei Gorillaz.

Motivul pentru care personajul lui Hawlett se numeste Tank Girl nu este greu de intuit: conduce un tanc ce ii serveste si pe post de casa.

Este cunoscuta ca a avea o orientare sexuala iesita din sferele normalui, ca si consumatoare de substante ilegale. Subiectul principal se concentreaza in jurul aventurilor cu prietenul ei mutant Booga. Toate aceste caracteristici sunt menite pentru a atrage atentia si a provoca reactii. Traim intr-o lume ce greu accepta acest gen de comportament, categorisindu-l ca fiind imoral.

Cu toate astea, are toate calitatile unei super eroine. In aceste conditii este considerata un fel de femeie fantastica a lumii underground.

Design-ul este influentat de arta vizuala de tip punk a anilor 80s, caracteristicile principale fiind anarhia, absurditatea si spiritul psihedelic. Metodele de realizare sunt si ele simple, printre ele numarundu-se colajul si tehnica de taiere.

Ce este cu adevarat uimitor este ca fatal a devenit un adevarat fenomen in timp. Original creata pe la mijlocul anilor ’90, aceasta este reflexia perfecta a culturii underground britanice, devenind astfel si un fel de brand. De atunci, tricourile cu mesaje interesante incluzand numele Tank Girl, dar si grafica infatisand scene din aceasta animatie au devenit extrem de populare. Ele sunt spiritul punk-ului britanic. Un astfel de tricou va fi ideal asortat unor bocanci mari si unei geci de piele cu tinte.

Tank Girl a devenit astfel cunoscuta in intreaga lume, incluzand Europa cat si Statele Unite. In afara de faptul ca a devenit un adevarat brand pentru crearea de tricouri cu mesaje sugestive, Tank Girl a fost si ecranizat in anul 1995, sub acelasi nume, Din distributie nu avem cum sa nu remarcam nume ca Iggy Pop sau Naomi Watts.

movie poster
Poster Tank Girl
desene animate
Tank Girl
desene animate
Tank Girl
desene animate
Tank Girl si Booga
desene animate
Tank Girl
tank girl tshirt
Tricou Tank Girl

Gorillaz
Gorillaz
FiretrapcTankgirl TShirt
Firetrap Tankgirl TShirt
0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns