PRINTADO By Printado PRINTADO tine legatura cu tine!

PRINTADO tine legatura cu tine!

Dupa cum bine stiti, ne place cam tot ce e nou. Absolut tot ce e nou. Nu ne dam in laturi de la nimic, cand vine vorba de trend si de tehnologia aferenta trendului. Am auzit de curand ca noi cei ce existam, traim si avem pareri in ziua astazi, ei bine, noi am fi pesemne generatia Facebook. Si tind sa cred ca aceasta afirmatie nu e tocmai departe de adevar. De ce spun asta? Pai, ganditi-va doar cat de greu ar fi in ziua de astazi sa nu avem Facebook? Cum ne-am simti? Cum am reactiona? Fara sa vedem feed-urile zilnice ale prietenilor nostri sau fara sa dam like la diferitele statusuri, fotografii, videoclipuri, cat si firmelor si brand-urilor noastre preferate? Putin cam trist, am zice noi.  Desi multi au criticat Facebook-ul ca fiind addictive, noi il sustinem, pentru ca este un mod exceptional de a tine legatura cu fanii nostri si cu oamenii care ne iubesc arta. Pentru ca da, intr-o oarecare masura, ceea ce facem noi se numeste arta. In primul rand pentru ca este vorba de imagini grafice pe care graficienii nostri le creaza de la 0, aceste imagini grafice urmand sa fie ulterior printate pe tricourile noastre personalizate cu care am devenit celebri in Romania.

printado on facebook
PRINTADO on facebook

Revenind la Facebook, dupa cum bine stiti, si PRINTADO are un cont de Facebook, si, cu ocazia asta tinem sa le multumim tuturor celor ce au dat Like si ne-au dat feed-back-uri. Ne place sa interactionam cu facebook-istii, acceptam pareri, sugestii si da… acceptam si critici atunci cand este cazul.

Cei ce nu stiau de canalul nostru de Facebook sunt invitati sa dea click pe aceste link, sau sa dea click folosind platforma inserata pe coloana din dreapta. Dand like paginii de Facebook PRINTADO, va va garanta accesul la cele mai noi informatii privind tricouri voastre personalizate preferate, la cele mai noi odele haioase, rock, punk, s.a.m.d. Tot cu aceasta ocazie, veti putea sa conversati cu membri echipei noastre, sa le puneti intrebari si sa le faceti sugestii. De ce? Pentru ca PRINTADO este o firma facuta special pentru tine! Ea se orienteaza dupa nevoile si aspiratiile tale vestimentare. De aceea ne trebuie feed-back.

Va multumim pentru suportul vostru de pana acum si va invitam si de acum incolo sa luati legatura cu noi fie pe site-ul nostru PRINTADO, dar si pe Facebook, asa cum am mentionat si mai sus.

Va dorim o marti seara cat mai frumoasa!

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns