PRINTADO Artisti Serialele preferate "simpsonizate"

Serialele preferate „simpsonizate”

Game of Thrones, Sons of Anarchy, Breaking Bad, The Walking Dead si, nu in ultimul rand,  popularul serial de la inceputul anilor ’90 Twin Peaks au fost transformate de stilului desenelor animate The Simpsons. Serialul difuzat de peste 25 de ani (!!) a adus in episoadele sale foarte multi actori, cantareti sau persoane publice in general, pentru vocile sau faima lor. Combinatie care s-a dovedit foarte populara, aspect observat foarte bine de  un artist/ilustrator belgian foarte talentat, pe numele sau ADRIEN NOTERDAEM.

El a inversat procesul – serialele foarte populare au fost recreate in stilul The Simpsons iar asemanarea este izbitoare. Pentru niste desene animate cu o anatomie atat de simpla, fiecare trasatura este perfect reprodusa de Adrien, toate desenele sale fiind postate pe tumblr sau.

Un alt exemplu de grafician pasionat de personajele The Simpson este Claudia-R, de pe Deviant Art care s-a indreptat spre filme, mai exact spre reproducerea posterelor in stilul popularului desen animat.

Dar trebuie sa recunosc ca personajele lui Adrien sunt desenate mult mai bine. Voi ce ziceti?

the simpsons
Game of thrones
Breaking Bad
Breaking Bad
the simpsons
Game of Thrones
The Walking Dead
The Walking Dead
Sons of Anarchy
Sons of Anarchy
Twin Peaks
Twin Peaks

 

Si un mic bonus – The Simpsons isi fac un selfie, identic celui improvizat de Ellen la ceremonia de decernare a premiilor Oscar:

 

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns