PRINTADO Design Si voi mai aveti zile proaste, nu?

Si voi mai aveti zile proaste, nu?

Zile proaste – toti le avem la un moment dat. Descurajare sau lipsa de motivatie – se intampla mai des decat am vrea.  Lipsa de inspiratie – foarte frustant pentru ca se intampla atunci cand ai mai mare nevoie de o idee noua, de o revelatie sau esti presat de deadline.

Stand printre graficieni talententati, cautandu-i sau incercand sa ii intelg, am facut cunostinta cu ceva timp in urma, cu handlettering, typography sau scrisul acela stilizat care transforma si cele mai anoste cuvinte intr-o opera de arta. Numai ca nu erau cuvinte anoste. Combinatiile de fonturi, culori si continut au creat o solutie, un leac pentru momentele acelea descurajante sau pentru zilele innorate : posterele motivationale.

Putem spune cu incredere ca pisicuta atarnata de creanga cu textul in font kitchios „Hang in there!” / „Rezista!”  este depasita de situatie. Acum stimularea vine intr-o forma extrem de creativa, care ne poate inspira, motiva, mobiliza, pune pe ganduri sau doar ne face sa zambim, pentru ca un mic zambet poate schimba totul.

Printurile urmatoare fac lucrurile rele mai putin rele, si actioneaza ca un tonifiant pentru productivitate:

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Si bineinteles:

image

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns