PRINTADO Design 5 metode prin care iti poti updata stilul vestimentar cu un buget redus
stilul vestimentar

5 metode prin care iti poti updata stilul vestimentar cu un buget redus

Tanjim tot restul anului dupa ea, dar iata ca, acum, vara este aici. Festivaluri, sunetul valurilor, iesirile cu prietenii, pielea atinsa de soare, sentimentul de libertate…Nu este nimic altceva comparabil cu zilele de vara, nu? Unii dintr noi asociaza acest sezon si cu un chef teribil de shopping. Si nu e de mirare, e plin de tentatii in magazine. De la rochii vaporoase, la sandale colorate sau print-uri tematice. Stim, e greu sa te abtii! Dar avem solutia! Cateva „tips-uri” cu care iti poti updata stilul vestimentar si asta fara sa faci ravagii in buget. Asa ca salveaza-ti economiile pentru vacanta, si bucura-te in acelasi timp de un update serios in garderoba de vara. Iata cum:

5 metode prin care iti poti imbunatati stilul vestimentar cu un buget redus

Cauta bine prin dulapul tau/ al mamei

Inainte sa dai iama la mall, fa-ti timp si uite-te cu atentie prin ceea ce consideri a fi haine vechi. Pentru ca nu uita, moda este ciclica! Ce considerai a fi out of date acum 6 ani, guess what? Ar putea fi hit-ul verii din nou. Vei fi surprinsa de cat de bine poate arata un tricou cu perechea aia mai veche de blugi rupti sau o rochie fluida cu o palarie din dulapul mamei. Limitele doar noi ni le impunem. Asa ca nu ezita si incearca tot felul de combinatii indraznete la care pana acum nu te-ai gandit.

Cu siguranta vei gasi si haine pe care intr-adevar nu le vei mai purta. Le poti vinde online, dona sau recicla. In felul asta nu castigi doar tu. Asa ca ia-ti inima in dinti si spor la treaba!

stilul vestimentarGaseste accesoriile care te scot din anonimat

Accesoriile sunt o metoda grozava prin care ne putem transforma radical tinuta. Un tricou alb simplu poate capata un look profesional daca este accesorizat cu un colier statement. Acelasi tricou alb combinat cu bijuterii din lemn iti confera look-ul boho chic ideal pentru mare sau pentru o iesire casual.

Avantajul bijuteriilor este ca sunt super usor de mixat si asortat si cu siguranta costa mult mai putin decat daca ti-ai lua haine noi.

stiluri vestimentareTricourile Printado– un aliat sigur

Ca tot veni vorba de tricouri, cred ca nu este nimic mai versatil decat acesta. Vrei o tinuta office? Asortezi un sacou la un tricou basic. Vrei sa fii chic? Nimic mai simplu, il combini cu o fusta din tulle, gen tutu. Esti adeptul stilului sport? Tricoul merge ideal cu perechea preferata de tenesi. Cauti o tinuta mai rock? Nu este combinatie mai fericita decat un tricou si o geaca biker.

Exemplele pot continua la nesfarsit. Da, cu tricoul potrivit poti fi cine vrei sa fii. Tricourile noastre contin 100% bumbac, sunt foarte accesibile si le poti gasi intr-o mare varietate pe site. Si da, sunt o modalitate excelenta de a-ti personaliza tinuta de fiecare data altfel!

stilul vestimentarOrienteaza-te spre magazine de tip outlet

Marile case de moda au multe produse care nu se vand in timpul sezonului. Cand noile colectii apar, aceste produse nevandute vor fi comercializate sub pretul pietei. Acesta este conceptul de outlet. O adevarata sansa pentru a ne reinnoi garderoba! Aceasta e solutia ideala pentru a obtine haine de la branduri cunoscute cu minim 30% din pretul initial.

outletVaneaza sezonul de reduceri

Pe langa perioadele binecunoscute de sales, aboneaza-te la newsletter-ele magazinelor tale preferate. Astfel nu vei rata nicio promotie sau cupon de discount, care se ofera adesea si in afara perioadei de reduceri.

stiluriDeci, am vazut prin exemple clare ca nu este nevoie sa cheltuiesti o avere ca sa ramai „in style”. Asa ca nu-ti ramane decat sa le pui si tu in aplicare si sa te convingi.  Tu la ce trick-uri apelezi pentru a-ti reimprospata stilul vestimentar?

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns