PRINTADO By Printado Tricouri la moda. Cele mai populare 5 design-uri in 2019
tricouri la moda 2019

Tricouri la moda. Cele mai populare 5 design-uri in 2019

Desi aparent pare doar un item banal de imbracaminte, tricoul, are cateva niste bine definite. Exista tricouri populare pentru mesajul transmis (politic, social etc), tricouri care flateaza cultura pop (seriale, animatii, comics), tricouri umoristice sau tricouri tipografice. Daca intr-un articol anterior am evaluat cele mai celebre design-uri din toate timpurile, astazi vom evidentia print-urile cu cel mai mare succes in 2019. Adica vom vorbi despre tricouri la moda. Iata care sunt cele mai cumparate design-uri din acest an:

Tricouri la moda in 2019

Retro typography

Nu doar culorile psihedelice specifice anilor 70 sunt iar in top, ci si elemente tipografice ale secolului XX. Acestea dau un look groovy tinutei si totodata este usor de accesorizat. La noi pe site poti gasi destule asemenea font-uri, dar iti poti crea propriul model cu ajutorul designer-ului. 

tricouri la moda 2019Design-uri intens colorate

Se pare ca neon este noul negru in 2019. In special vloggeri sau tineri influenceri au adoptat culori flashy in tinutele lor. Desi culorile inchise sunt un evergreen, vei fi foarte trendy purtand aceste culori vibrante. Si sigur vei atrage toate privirile!

tricouri la moda 2019Desene handmade

Tot mai multa lume se orienteaza spre desene basic, expresive, in locul pattern-urilor si formelor geometrice mai complexe, specifice anilor `90. O tinuta casual va arata mereu bine cu doar cateva linii simple.

tricouri la modaPocket prints

„Buzunarul printat” a devenit foarte popular anul acesta. Este adesea insotit de un mic logo sau un scurt mesaj. O metoda haioasa si subtila de a transmite ceva.

tricouri la moda

Tricouri personalizate pentru cupluri

Matching t-shirts sunt clar un must-have al anului! Sunt haioase, impactante si totodata un mod inedit de a-ti arata aprecierea.

tricouri de cuplu la moda

Tu ce tricouri porti in 2019?

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns