PRINTADO Evenimente Ready to rock? Iata cele mai cool tricouri Metallica
tricouri metallica

Ready to rock? Iata cele mai cool tricouri Metallica

Toti suntem nerabdatori sa mergem la concertul verii, nu-i asa? Monstrii metalului sunt in plin turneu european (care a debutat pe 1 mai la Lisabona), cu mai mult de 25 de show-uri programate. Ne-am inarmat pentru eveniment cu cele mai cool tricouri Metallica si print-uri rock inspired. Pentru ca un concert memorabil cere si un tricou pe msaura.

Metallica, de la inceput si pana azi

Formaţia Metallica a fost înfiinţată, pe 28 octombrie 1981, in Los Angeles. Toboşarul Lars Ulrich şi chitaristul şi vocalistul James Hetfield voiau sa-si completeze band-ul, asa ca au dat un  anunţ în ziarul Recycler. Initial, din trupa a facut parte şi Ron McGovney (bas) şi Dave Mustaine (chitară).

În 1983, Cliff Burton s-a alăturat grupului, înlocuindu-l pe Ron McGovney, iar Kirk Hammet a venit in locul lui Mustaine. În acelaşi an, formaţia a înregistrat primul album, „Kill ’Em All”, la New York. În 1986, Cliff Burton s-a stins într-un accident, chiar cand trupa se intorcea de la un concert.  Jason Newsted s-a alăturat trupei până în 2001.

Metallica este cea mai bine vanduta formatie rock din toate timpurile, cu peste 100 de milioane de discuri cumparate în întreaga lume.

În prezent, Metallica este formată din James Hetfield (voce, chitară), Kirk Hammett (chitară), Robert Trujillo (bas) şi Lars Ulrich (tobe). Trupa a câştigat nouă premii Grammy şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Aceasta va fi a patra reprezentatie a celei mai populare formatii rock în România. Primul concert Metallica de la noi a avut loc pe stadionul Lia Manoliu din București, în data de 9 iunie 1999. A urmat un concert pe Stadionul Cotroceni, nouă ani mai târziu, iat în 2010 a cântat la Romexpo, în cadrul Sonisphere.

Tricouri Metallica inspired

Daca esti in cautarea unor tricouri cool pentru concertul de pe Arena Nationala si nu numai, avem cateva variante care sigur iti vor face cu ochiul.

 

tricou metallica

 

tricouri metallica

 

tricouri metallica

 

tricouri metallica

 

tricouri metallica

 

 

 

Tu ce outfit ai gandit pentru concert?

5/5 (1 Review)

Articole similare

Lasă un răspuns