PRINTADO Evenimente The Big Bang Theory: Tricourile lui Sheldon

The Big Bang Theory: Tricourile lui Sheldon

De ceva vreme tot ruleaza si pe al noi serialul ala simpatic The Big Bang Theory. Ei, si-n asta ordine de idei, cam toata lumea se uita la el. De la mare la mic, de la mic la mare. De ce? Pentru ca are genul ala de amuzament nerdish ce prinde de zile mari. O lume in care cei destepti se gasesc oarecum inadaptati cerintelor. Serialul imi aminteste oarecum pe alocuri de cartea lui Martin Page: M-am hotarat sa devin prost. Ei, fireste, nu sunt povesti total identice, insa, pe alocuri exista anumite asemanari notabile. Tocmai de asta, va recomand atat cartea cat si serialul in cauza.

Dar, revenind strict la serial, probabil ca cei ce au urmarit indeaproape, au observat cum ca fiecare personaj are stilul lui de vestimentatie. Ei, si daca ati observat asta, probabil ca nu va sunt straine tricourile lui Sheldon. De fiecare data sunt altele si de fiecare data sunt si mai wow decat data precedenta.  Personal mi se pare foarte tare chestia, in sensul in care noua ne plac tricourile personalizate, cu asta ne ocupam atat timpul cat si pasiunile.

Iata cum un serial de succes ca si The Big Bang Theory se impleteste cu pasiunea noastra pentru tricouri. Nici ca se putea mai bine de atat.

 

 

sheldon tees (1) sheldon tees (2) sheldon tees (3) sheldon tees (4) sheldon tees (5) sheldon tees (6)

5/5 (1 Review)

Articole similare

Lasă un răspuns