PRINTADO Design Tricouri cu taticul Einstein

Tricouri cu taticul Einstein

Cand eram copil aveam un tricou tare frumos… si anume unul pe care scria Ein-stein, zwei-stein. Ce-mi mai placea tricoul ala. La scurt timp, l-am intrebat pe tata ce inseamna. Mi-a spus ca totul asa un fel de dublu sens. In primul rand ca ar fi vorba despre cel mai mare geniu ce l-a avut vreodata omenirea si anume Albert Einstein. In al doilea rand, ar fi vorba despre o sintagma din limba germana. Numele lui Einstein fiind compus din numeralul Ein, ce se traduce prin Unu. Tocmai de aia si amuzamentul tricoului. In primul rand ca doi de Einstein nu se vor naste. Nu stiu, cel putin asa interpretez eu totul.

Ei, dar exceptand acest tricou al meu, pe care recunosc ca il mai am si acum, exista o sumedenie de modele de tricouri personalizate cu fata lui Einstein. Dar, nu numai cu asa ceva, insa si cu formule matematice inventate de el. Hai ca formula relativitatii o stim cu totii.

Acum , lasand tricourila la o parte, probabil ca toata lumea cunoaste povestea despre Experimentul Philadelphia. Ei, ceea ce nu stie toata lumea este faptul ca Einstein a avut o mare implicatie in toata povestea asta. Si cand zic asta, cu siguranta ma refer la faptul ca el lucra in acel moment pentru armata. Fireste, toata actiunea se desfasoara in timpul celui de-al doilea razboi. Se spune ca in acel moment, s-ar fi dorit inventarea unui dispozitiv mult mai smecher decat submarinul.  Experimentul nu a reusit chiar in totalitate, avand in vedere ca totul s-a terminat cu un dezastru, sau, cel putin asa se zice. Varianta oficiala este ca un anume vas de razboi ar fi disparut din raza vizuala, ca atunci cand a reaparut, oamenii sa fie gasiti integrati oarecum in metalul navei. Acum, ei stiu ce s-a intamplat de fapt. Pe mine ma intereseaza in mod deosebit partea cu tricourile personalizate cu fata lui Einstein. Din punctul meu de vedere, indiferent ca Einstein a busit sau nu experimentul Philadelphia, Einstein merita sa se afle pe tricouri!tricouri personalilzate (1) tricouri personalilzate (2) tricouri personalilzate (3)

0/5 (0 Reviews)

Articole similare

Lasă un răspuns